Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Valmierā notiks LČ regbijā 7 finālposms, tiešraide - Sportacentrs.com

Jānis Pārums

Valmierā notiks LČ regbijā 7 finālposms, tiešraide - Sportacentrs.com
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Svētdien, 23. septembrī, Jāņa Daliņa stadionā Valmierā notiks Latvijas čempionāta regbijā 7 finālposms un vienlaicīgi 12 komandas cīnīsies par Vidzemes Olimpiskā centra kausu. Sacensībās startēs arī Valmieras komanda "Fēnikss".

Sacensības sāksies pulksten 11:00, fināls plkst. 17:40, dalībnieku apbalvošana plkst. 18:30 bārā „Tinte”. Arī pasākuma apmeklētājiem tiks dota iespēja izmēģināt savus spēkus un iemaņas atsevišķos regbija spēles elementos, labākajiem pienāksies balvas no “Sporta Punkts” un Latvijas Regbija Federācijas. Visi regbija cienītāji un interesenti aicināti brīvdienu pavadīt sportiskā gaisotnē! Pateicoties atbalstītājiem, ieeja sacensībās ir bez maksas.

Pēc pirmajiem diviem posmiem līderi Latvijas čempionātā ir “LDE/Miesnieki”, kuriem ir divi punkti, ar 4 punktiem viņiem seko “Baldone/ LSPA” un ar 7 punktiem “Autowelt/ Livonia”. Latvijas meistarsacīkstēs uzvarēs komanda, kas pēc trim posmiem sakrās mazāko punktu skaitu attiecīgi pēc ieņemtajām vietām. VOC kausā startēs 12 komandas: “LDE/Miesnieki”, “Baldone/ LSPA”, “Autowelt/ Livonia”, “Kurši/ Livonia”, “Ķekava/ Miesnieki”, “LLU/Telms”, “Eži/LMT”, RK RT, Valmieras “Fēnikss”, “Misa”, “LSPA/Baldone”, RSU.

Regbijs 7 ir Olimpiskais sporta veids un ir iekļauts Riodežaneiro olimpisko spēļu dienas kārtībā, tāpat, regbija 7 turnīrs tika izspēlēts arī šī gada Latvijas Olimpiādē Liepājā (Aizputē).

Regbijs 7 laukumā spēlē starp divām komandām, laukumā vienlaicīgi atrodas pa septiņiem spēlētājiem no katras komandas, spēle noris divos puslaikos, pa septiņām minūtēm katrā. Spēles norisinās turnīra formā, sākumā tiek izspēlētas izlozēto grupu izspēles un noslēgumā tiek spēlēts finālturnīrs. Finālu par pirmo vietu spēlē 2X10 min. Regbiju 7 ļoti pamatoti uzskata par sporta svētkiem, turnīri parasti ir ļoti apmeklēti.

Spēļu translāciju būs iespējams vērot Sportacentrs.com kanālā no plkst. 16:00-18:00.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs, Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs

     [+] [-]

, 2012-09-23 19:00, pirms 12 gadiem
Jautājums Latvijas regbija Federācijai, kā Jūs tur pirkāt tv raidlaiku,ka pirms fināla sāka radīt vecu futbola spēli