Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

“Livonia/Garkalne” piekāpjas “LDE/Miesniekiem”

Jānis Pārums

“Livonia/Garkalne” piekāpjas “LDE/Miesniekiem”
Zigismunds Zālmanis, Nikon

Trešdien, 19. septembrī, Upesciema stadionā notika “Livland” Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa spēle starp “Garkalne/Livonia” un “LDE/Miesnieki” komandām. Pārāki ar 19:12 (12:0) bija “LDE/Miesnieki” regbisti.

“Garkalnei” tas bija pirmais zaudējums divās otrā apļa spēlēs, savukārt “Miesniekiem” otrajā aplī tā bija otrā uzvara, kas ļāva komandai nostiprināties turnīra tabulas galvgalī.

“Garkalne/Livonia” spēlētājs Jānis Zuments:
– Pirmo puslaiku aizvadījām ne sevišķi pārliecinoši. Tad neveicās arī otrā puslaika sākumā. Tomēr mača beigās puiši saņēmās un nocīnījās godam. Labi, ka izdevās nopelnīt papildu punktu par zaudējumu ar septiņiem punktiem. Tagad jau kādas četras, piecas spēles pēc kārtas esam aizvadījuši labā līmenī. Īpaši daudz komandas spēlei palīdz Simons Fuko, kurš arī šoreiz, lai arī tika ļoti uzmanīts, paveica lielu darbu, organizējot mūsu spēli.

“LDE/Miesnieki” galvenais treneris Uldis Bautris:
– Domāju, ka komanda nospēlēja ļoti labi. Tas būtībā ir viss, ko šoreiz varu pateikt.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs, Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs