Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Kalve" uzvar "Garkalne/Livonia"

Andrejs Siliņš

"Kalve" uzvar "Garkalne/Livonia"
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Sestdien, 17. novembrī, Juglas stadionā notika “Livland” Latvijas meistarsacīkšu pēdējā spēle starp “Kalves” un “Garkalne/Livonia” komandām. Pārāki ar 45:17 (35:5) bija “Kalves” regbisti.

Ja šajā mačā uzvaru izcīnītu “Livonia”, viņi Latvijas čempionātā izcīnītu trešo vietu. Taču šoreiz panākumam nedaudz pietrūka. “Kalve” izcīnīja uzvaru, tādējādi nostiprinot savas sudraba medaļu pozīcijas, bet “Garkalne/Livonia” regbistiem šogad jāsamierinās ar ceturto vietu, kas gan tikai par pāris punktiem atpaliek no trešās vietas ieguvējiem “Ežiem/LMT”.

“Kalve” galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs:

"Šoreiz bijām spēcīgāki. Spēlējām ar cīņu, uzbrukumos daudzmaz izpildot uzdevumus. Mums bija pārsvars rakos un molos, kā arī lielāko daļu laika kontrolējām bumbu. Tas šajā visnotaļ līdzīgajā spēlē ļāva mums audzēt rezultātu savā labā."

“Garkalne/Livonia” kluba prezidents Vigo Valdavs:

"Domāju, ka nospēlējām labi, kaut arī neuzvarējām. Sezona mums noslēgusies ļoti labi. Lai arī citiem Latvijas klubiem izdodas tāds pats progress, kā mums šajā gadā. Tomēr sezona kopumā mums bija nedaudz par garu. To parādīja arī spēle pret “Kalvi”, kurā daži gāja laukumā lai cīnītos par uzvaru, bet daži tikai tāpēc, lai uzspēlētu regbiju. Tagad nekas cits neatliek, kā sākt gatavoties nākamajai sezonai."

“Livland” Latvijas čempionāta galīgais vietu sadalījums. 1. “LDE/Miesnieki”, 2. “Kalve”, 3. “Eži/LMT”, 4. “Garkalne/Livonia”, 5. Valmieras “Fēnikss”, 6. LLU, 7. RK “Baldone”, 8. Grobiņas “Vikingi”.

Informāciju sagatavoja
Jānis Erenbergs
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs