Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāts regbijā: "Baldonei" pirmā uzvara

Jānis Pārums

Trešdien, 18. maijā, Baldonē notika 20. “Livland” Latvijas meistarsacīkšu pirmā apļa trešās kārtas spēle starp RK “Baldone” un LLU regbistiem. Baldonieši spraigā cīņā izcīnīja uzvaru ar 29:21 (0:18). RK “Baldone” tā bija pirmā uzvara trijās spēlēs, bet LLU pirmais zaudējums trīs mačos.

RK “Baldone”galvenais treneris Kārlis Dilbo:
– Pirmajā puslaikā izlaidām spēli no rokām. Jāatzīst, ka laukumā valdīja pat zināms apjukums. Pārtraukumā pārrunājām komandas taktiku un kopīgiem spēkiem izdevās lauzt cīņas gaitu un izcīnīt pirmo panākumu sezonā. Jāatzīst, ka LLU komanda ir ļoti pielikusi, salīdzinot ar pagājušo sezonu. Tomēr mūsu pieredze otrajā puslaikā lika sevi manīt. Kopumā jāsecina – veiksmīga uzvara.

LLU galvenais treneris Arvis Pilenieks:
– Spēle iznāca ļoti spraiga. Pirmajā puslaikā diktējām savus noteikumus, bet mača otrajā daļā nācās veikt divas piespiedu maiņas savainojumu dēļ. Uz beigām vienkārši nolūzām... Pēdējā minūtē sāncenšiem bija tikai minimāls pārsvars 22:21, taču tad viņi veiksmīgi izsita bumbu ar kāju no savas aizsardzības zonas un guva piezemējumu, kā arī precīzi izpildīja realizācijas sitienu – rezultātā zaudējām 21:29 un pat nenopelnījām bonusa punktu.

“Livland” Latvijas meistarsacīkšu turpinājumā rīt, 19. maijā, pulksten 19.30 Juglā “Kalve” spēlēs pret “Miesnieki/Ķekava”, bet piektdien, 20. maijā, pulksten 19.30 Anniņmuižā “Livonia/Garkalne” uzņems čempionus “Eži/LMT”.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs, Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs

  +1 [+] [-]

, 2011-05-19 10:30, pirms 13 gadiem
Cīņas Latvijas čempionātā paliek arvien sīvākas un saspringtākas. Ne tikai augšējos ešelonos, bet arī apakšējos - tas priecē!!!

     [+] [-]

, 2011-05-19 11:19, pirms 13 gadiem
Tā spēle "nebija" regbijs!
LLU trīs uzvaru gājienu pārtrauca tieneša lēmums spēlēt bez cīņas! Baldone saprata, ka spēlējot regbiju neuzvarēs, bet bumbiņas mešanā un ķeršanā gan! Bet tajā pašā laikā Baldone spēlēja ļoti rupji un agresīvi.

     [+] [-]

, 2011-05-19 16:06, pirms 13 gadiem
Jāmāk zaudēt pacan! Jūs arī bijāt rupji !