Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Miesnieki" ziemas regbijā apspēlē īrus, uzvar visās trīs spēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Miesnieki" ziemas regbijā apspēlē īrus, uzvar visās trīs spēlēs
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Neraugoties uz sniegu, lieliski sagatavotajā Upesciema stadionā notika Ziemas regbija turnīrs ar Īrijas regbistu no šīs valsts galvaspilsētas Dublinas universitātes piedalīšanos. Kopumā mačos piedalījās četras vienības. Izšķirošajā spēlē “Miesnieki/Ķekava” pārspēja Dublinas universitāti ar 10:7.

Piezemējumus Latvijas komandas labā guva Ivars Eglis un Emīls Balodis. Galarezultātā komandas sarindojās šādā secībā: “Miesnieki/Ķekava” trīs uzvaras trijās spēlēs, Dublinas Universitāte divi panākumi un viens zaudējums, “Baldone/LSPA” viena uzvara un divi zaudējumi, bet “Miesnieki/Upesciems” komandai trīs neveiksmes.

“Miesnieki/Ķekava” galvenais treneris Uldis Bautris: "Īrijas regbisti sākumā izskatījās nedaudz apjukuši, bet pamazām iespēlējās. Domāju, ka viņi varētu būt apmierināti ar otro vietu. Mums nemaz nebija viegli izcīnīt galveno balvu."

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs

     [+] [-]

, 2012-02-19 17:52, pirms 12 gadiem
laba bilde ričard!

     [+] [-]

, 2012-02-20 07:32, pirms 12 gadiem
viņš gan tur nebija