Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

“Eži” pulcējas pie svētku eglītes

Andrejs Siliņš

“Eži” pulcējas pie svētku eglītes
Foto: Romualds Vambuts

Šogad tradicionāli pirms Ziemassvētkiem uz savu eglīti pulcējās Latvijas Mobilā telefona (LMT) Regbija kluba “Eži” spēlētāji, treneri, atbalstītāji un citi labvēļi. Svinīgā atmosfērā tika dalītas medaļas, balvas un piemiņas veltes.

“Gluži nemanot, ir pagājis gads un mēs šodien atskatāmies uz aizvadītajiem notikumiem,” svinīgajā uzrunā teica LMT RK “Eži” prezidents Lauris Rasnačs. “Tas mums bija bagāts gan ar priecīgiem, gan skumīgiem brīžiem. Šogad mūsu klubs zaudēja vecāko treneri Jāni Graumani. Tas bija liels trieciens mūsu kolektīvam. Tomēr ir jāskatās uz priekšu un jātiecas pēc jauniem sasniegumiem. Šī sezona “Ežiem” ir nodēvēta kā sudraba sezona – diezgan trāpīgs nosaukums. Sudrabs gan latviešiem esot daudz tuvāks par zeltu, tomēr jāatzīst, ka šosezon “Eži”, izņemot U15 vecuma grupas komandu, kas nopelnīja zelta godalgas, visur citur izcīnīja otrās vietas. Tā mums būs viela pārdomām un atspēriena punkts nākamajai sezonai, kurā noteikti cīnīsimies par zeltu.”

“Ežu” prezidents savā uzrunā atzīmēja divus pasākumus, ko klubs atsāka 2011. gadā. Pirmkārt, tas bija brauciens uz Francijas pilsētu Kastaņjetu, kur, konkurējot ar Eiropas regbija lielvalsts klubiem, mūsu puiši pārbaudījumu izturēja godam. Otrkārt, tradicionālā “Ežu” kausa izcīņa jauniešu un bērnu komandām. Par to atdzimšanu liels paldies pienākas Latvijas Regbija federācijas prezidentam Jurim Silovam.

“Ir aizritējusi kārtējā sezona. Var to saukt par sudraba, vai kā citādi, bet tomēr tā ir aizvadīta godam,” savā uzrunā atzīmēja LMT prezidents Juris Binde. “Varbūt šosezon bija vairāki zaudējumi, bet dzīve turpinās, un viss, kas mūs nenogalina, padara mūs stiprākus. Sudrabs ir labs atspēriens, lai nākamsezon izcīnītu zeltu. Apsveicu visus ar, manuprāt, veiksmīgu sezonu, kā arī novēlu Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno gadu!”

Svētku turpinājumā tika dalītas medaļas, piemiņas balvas un speciālās veltes dažādās nominācijās. Tika rīkota “Ežu” kluba loterija, kurā ikviens dalībnieks vinnēja vērtīgas balvas. Jāatzīmē, ka LMT sadarbība ar “Ežiem” ilgst jau 17 gadus un varētu tikpat sekmīgi turpināties arī nākotnē.

Informāciju sagatavoja
Jānis Erenbergs
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs