Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Kārdifa un Ulstera izvirzās Pro12 vadībā

Juris Miņins
Juris Miņins

Kārdifa un Ulstera izvirzās Pro12 vadībā
Foto: planetrugby.com

Vakar vakarā tika izspēlētas pirmās trīs Pro12 regbija turnīra spēles un pēc tām turnīra tabulā tika fiksēta divvadība, jo pie uzvarām tika Ulstera un Kārdifas “Blues”.

Par vakardienas vakar galveno spēli noteikti var saukt Kārdifas “Blues” un Glāzgovas “Warriors” cīņa, kurā tikās divas līdz šim nezaudējušas komandas, t.i., cīņa notika par pirmo vietu turnīra tabulā.

Abu komandu spēku un nopietnos nolūkus varēja arī uzreiz pamanīt laukumā, jo ne Kārdifa, ne Glāzgova nedomāja piekāpties un pirmais puslaiks pagāja ļoti līdzīgā cīņā, kur abas komandas guva piezemējumus un puslaikā ejot rezultāts bija 20:14 par labu Kārdifai un var teikt, ka šis pārsvars tika gūts pateicoties Gareta Anskombī diviem realizētajiem soda sitieniem spēles sākumā.

Arī otrs puslaiks bija ļoti ciešs, jo sākumā Ali Praiss guva piezemējumu, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam (19:20), taču neko vairāk aizpagājušās sezonas čempioni nebija spējīgi izdarīt, turklāt Kārdifas komanda, Stīvena Šinglera personā, guva trīs punktus un panāca 23:19, kas arī bija mača beigu rezultāts.

Savukārt citā spēlē Ulstera ar 19:8 pārspēja Lanelli “Scarlets” komandu. Īri spēli sāka ar diviem Padija Džeksona soda sitieniem un puslaikā devās pie rezultāta 11:0. Otrajās 40 minūtēs spēle jau kļuva līdzvērtīgāka un abas komandas apmainījās kā ar piezemējumiem, tā soda sitieniem, taču sadeldēt pirmajā puslaikā iegūto 11 punktu deficītu velsieši nespēja.

Pēc šīs spēles kā Ulsterai, tā Kārdifai ir 13 punkti un trīs panākumi trijās spēlēs, kas abām vienībām dod dalītu pirmo vietu turnīra tabulā, Tiesa, viņu līderpozīcijām var patraucēt “Ospreys” vienība, kurai vēl šodien ir jāaizvada mačs pret ne to spēcīgāko Trevīzo “Benetton” komandu.

Pro12, 3. kārta

MājniekiViesiRezultāts
Kārdifas “Blues”Glāzgovas “Warriors”23:19
Ulstera“Scarlets”19:8
EdinburgaLeinstera20:33

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com