Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Svētdien Siguldā debitēs regbijs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Svētdien Siguldā debitēs regbijs
STATS/Sigulda
Foto: miesnieki-rugby.lv

Svētdien, 20. jūnijā, ''STATS/Sigulda'' Lietuvas čempionāta spēlē jaunajā regbija arēnā Depo laukumā Siguldā uzņems pēdējo gadu Lietuvas augstākās līgas vicečempionus Šauļu ''Baltrex''.

Ar Siguldas nosaukumu ''miesnieku'' regbija komanda jau ir debitējusi Lietuvas čempionātā un tajā aizvadījusi divas pēdējās spēles, taču tikai tagad pirmo reizi spēle notiks Siguldā. Tā risināsies Depo laukumā un tās sākums plkst. 14:00.

"STATS/Sigulda" nevar būt cita mērķa kā medaļas Lietuvas atklātajā čempionātā, uzskata ilggadējo regbija kluba ''Miesnieki'' atbalstītāju - STATS grupas valdes priekšsēdētājs Māris Alberts. ''Mūsu mērķis ir, lai komanda atgūst medaļas par katru cenu. Vienalga, kāda kaluma, bet lai ir medaļas. Cita uzdevuma nevar būt.''

Sigulda ar iesaistīšanos šīs pasaulē, īpaši angliski runājošajās zemēs populārās spēles apritē, kļūst par jaunu punktu Latvijas regbija kartē, taču šīs pilsētas vārds jau nav svešs daudziem regbistiem. Zinot ar ko daudziem asociējas šī pilsēta, vietā pieminēt, ka "Miesniekos" dažādos laikos ir spēlējuši vairāki bobslejisti - Voldemārs Batarāgs, Mārcis Rullis un Inesis Zaporožecs. Kluba prezidents un galvenais treneris Uldis Bautris, neskaitot braucienus ar vučko, kādas četras reizes pa Siguldas trasi ir nobraucis ne tikai ar bobu, bet vairākas reizes arī ar skeletonu.

Izmantotie resursi:
miesnieki-rugby.lv

     [+] [-]

, 2010-06-17 19:50, pirms 14 gadiem
Sigulda ta Sigulda. Bet kādas gan vietām muļķības par regbiju sarakstījis Ošiņš jaunākajā Sporta Avīzē...

     [+] [-]

, 2010-06-17 21:51, pirms 14 gadiem
Ošiņš ir labs. Pat regbija dzimteni no Anglijas pārcēlis uz... Īriju. Ha ha ha...