Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Miesniekiem" rīt iespēja nodrošināt Lietuvas čempionāta bronzas medaļas

"Miesniekiem" rīt iespēja nodrošināt Lietuvas čempionāta bronzas medaļas
''STATS/Ķekava''
Foto: www.miesnieki-rugby.lv

Ar trīs punktu pārsvaru sestdienas spēlē Carnikavā pārspējot Kauņas ''Ažuolas'', STATS/Ķekava otro gadu pēc kārtas var garantēt Lietuvas čempionāta bronzas medaļas.

Spēle pret ''Ažuolas'' Carnikavas stadionā sāksies plkst. 14:00 un tajā vajadzētu revanšēties par pirmajā posmā piedzīvoto zaudējumu. Pirms tam abos iepriekšējos čempionātos, gan mājās, gan viesos šī komanda tika uzvarēta visās četrās spēlēs.

Pirmā riņķa spēlē Kauņā ''STATS/Ķekava'' ielaida trīs vieglus piezemējumus un zaudēja ar 21:24. Ja tiks gūta uzvara ar nepieciešamo pārsvaru, neatkarīgi no pēdējām spēlēm, kas risināsies nākamās nedēļas nogalē, tiks nodrošināta trešā vieta, jo kopējā iegūto un zaudēto punktu starpība ''STATS/Ķekavai'' ir ievērojami labāka. Augstākā kaluma medaļas atkal izspēlēs abas Šauļu spēcīgākās komandas ''Vairas'' un ''BaltRex''.

Top 4 tabula

VKomandaSUNZPunktiP
1.Vairas7700291:7121
2.BaltRex7601331:11419
3.STATS/Ķekava7304191:14913
4.Ažuolas7304188:19613

Atlikušo spēļu kalendārs Lietuvas čempionāta pirmajā četriniekā:
17. oktobris: ''STATS/Ķekava'' - ''Ažuolas'', ''BaltRex'' - ''Vairas''
24. oktobris: ''Ažuolas'' - ''BaltRex''
25. oktobris: ''Vairas'' - ''STATS/Ķekava''

Izmantotie resursi:
miesnieki-rugby.lv


, 2009-10-16 20:37, pirms 15 gadiem
Lai uzliek kādam lietuvietim kā Kambala
Foto: RK "Livonia".
2

"Baltic XL/Livonia" izcīna otro pārliecinošo uzvaru Latvijas čempionātā regbijā

Sestdien Upesciema stadionā Latvijas čempionātā regbijā15 RK “Livonia” pirmā komanda “Baltic XL/Livonia” ar pārliecinošu rezultātu 72:5 pārspēja Valmieras “Fēnikss”, tiekot pie otrā panākuma un sarūpējot valmieriešiem otro zaudējumu
RK "Livonia" (tumšos tērpos) pret RK "Eži". Foto: RK "Livonia".
1

"Livonia" otrā komanda pārliecinoši pārspēj "Ežus" un izcīna pirmo uzvaru Latvijas čempionātā regbijā

Pagājušajā nedēļas nogalē Upesciema stadionā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem RK “Livonia” otrā komanda “Garkalne/Livonia” ļoti pārliecinoši ar 79:17 pārspēja nepilnā sastāvā spēlējošos “Ežus”, tiekot pie pirmās uzvaras šajā sezonā un saglabājot cerības uz bronzu.
Foto: RK "Livonia" (balti melnie) pret RKĢ. Foto: Juris Bērziņš-Soms.

"Livonia" un Eleja sekmīgākie Latvijas jaunatnes čempionāta 3. posmā regbijā

Pagājušajā sestdienā, 25. maijā, "Mapri būve" Latvijas jaunatnes čempionāta trešajā posmā regbijā jaunākajās jauniešu grupās, kas norisinājās Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā, sekmīgāko posmu šajā gadā aizvadīja RK “Livonia”, kas bija trijniekā visās trijās grupās – uzvara un divas otrās vietas. Arī Eleja visās grupās ieguva godalgotas vietas – uzvara un divas trešās vietas.