Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Video: LLU - Miesnieki/Ķekava 2.puslaiks

Šī spēle tapusi pateicoties Regbija Attīstības asociācijai un STATS atbalstam.
15.06.2011., Ozolnieku vidusskolas laukumā
Vērtējums: +6

     [+] [-]

, 2011-06-16 21:36, pirms 13 gadiem
Paldies par translāciju, ar prieku noskatījos LČ spēli no cita skatpunkta.

Pēc komentētāja aicinājumu varu izteikt savu viedokli par komentējumu. Ja šādas translācijas būs turpmāk tad lielos vilcienos derētu tāpat turpināt.
*Īsumā pievērst uzmanību galvenajiem spēles elementiem(izskaidrojot noteikumus), lai nezinātājiem rodas labāks priekštats par notiekošo uz laukuma, uzsvērt redzamākās kļūdas.
*brīvākos brīžos pieminēt, aktuālākos regbija notikumus. (varēja jau pieminēt, ka šogad notiks pasaules čempionāts R15 Jaundzēlandē)
*Zināšanu ietvaros pieminēt zīmīgus faktus par spēlētājiem (piemēram #23 LLU rindās bez regbija nodarbojas arī ar lakrosu, kur bija Latvijas izlases karognesējs pēdējā pasaules čempionātā)
*Protams, neaizmirst par pašu spēli, un tās nozīmi.

  -1 [+] [-]

, 2011-06-17 09:13, pirms 13 gadiem
lakross??? nozīmīgs fakts??? regbija translācijā???

     [+] [-]

, 2011-06-17 09:43, pirms 13 gadiem
daywalker rakstīja: lakross??? nozīmīgs fakts??? regbija translācijā???
nu un kāpēc gan nē?
kapēc ja kādam hokejistam piedzimst bērns par to uzreiz tā runā? cik tad tas ir saistīts ar spēli hokejs?

     [+] [-]

, 2011-06-17 12:18, pirms 13 gadiem
Var jau arī saprast, ka vienā spēles translācijas laikā visus regbija jaunumus pasaule arī neizstāstīs, bet bija pietiekami labi priekš pirmās reizes. Domāju, ka regbistiem, tas ir svarīgs notikums un spēlētājiem lielāka motivācija un iespēja uz sevi un savu veikumu paskatīties no malas un parādīt draugiem, radiem utt. Par to Lakrosu un karognesējs interesants fakts!!!

     [+] [-]

, 2011-06-17 12:42, pirms 13 gadiem
daywalker rakstīja: lakross??? nozīmīgs fakts??? regbija translācijā???
Viss ir relatiivs, paaraidee vairaakaar piemineeja Ozola ieprieksheejo pieredzi amerikaanu futbolaa(ko komenteetaajs zinaaja). Shis ir principaa tas pats. Man piemeram bija interesanti paveerot kaa chalis no AM futbola uzvedas regbija laukumaa, lakrosista speelee vareeja pamaniit taas pashas ieziimes, speeles elementos vareeja labi redzeet, kur truukst regbija iemanju, bet kur izpauzhas citos sportos apguutais. Gluzhi taapat var pamaniit kuri speeletaaji paraleli regbijam treneejas ciinjas sportos.
Varat nepiekrist, bet no tiem sportiem, kas pusliidz tiek Latvijaa kuliveeti tieshi lakross ir viens no tuvakajiem regbijam.

bet nu lielos vilcienos palieku pie veerteejuma, viiri nokomenteeja godam un ja shaadas paraides turpinaasies buus tikai labaak.

     [+] [-]

, 2011-06-17 12:44, pirms 13 gadiem
Man jau loti patik, biezak regbiju popularizeet, radit netaa.

     [+] [-]

, 2011-06-17 15:27, pirms 13 gadiem
Šis ir liels solis uz priekšu lai popularizētu regbiju! Apsveicu!! Ja skatītāji nenāk pie mums tad mēs iesim pie viņiem!

     [+] [-]

, 2011-06-17 15:33, pirms 13 gadiem
maafree rakstīja: Viss ir relatiivs, paaraidee vairaakaar piemineeja Ozola ieprieksheejo pieredzi amerikaanu futbolaa(ko komenteetaajs zinaaja). Shis ir principaa tas pats. Man piemeram bija interesanti paveerot kaa chalis no AM futbola uzvedas regbija laukumaa, lakrosista speelee vareeja pamaniit taas pashas ieziimes, speeles elementos vareeja labi redzeet, kur truukst regbija iemanju, bet kur izpauzhas citos sportos apguutais. Gluzhi taapat var pamaniit kuri speeletaaji paraleli regbijam treneejas ciinjas sportos.
Varat nepiekrist, bet no tiem sportiem, kas pusliidz tiek Latvijaa kuliveeti tieshi lakross ir viens no tuvakajiem regbijam.

bet nu lielos vilcienos palieku pie veerteejuma, viiri nokomenteeja godam un ja shaadas paraides turpinaasies buus tikai labaak.
Čali, kas kopīgs ir regbijam ar lakrosu??? izņemot to, ka ir pieļaujams kontakts... Kaut vienu piemēru... Amerikāņu futbolam vismaz iezīme ir ovala bumba un ka jaieskrien ar to začotkā, tāpēc Ozolu arī pieminēja... Komentēja divi ar regbiju saistīti ilvēki nevis Kreipāns, ka gan lai viņi zina, ka kāds čalis skraida ar tauriņķeramo brīvajā laikā no lekcijām.

     [+] [-]

, 2011-06-17 16:51, pirms 13 gadiem
daywalker rakstīja: Čali, kas kopīgs ir regbijam ar lakrosu??? izņemot to, ka ir pieļaujams kontakts... Kaut vienu piemēru... Amerikāņu futbolam vismaz iezīme ir ovala bumba un ka jaieskrien ar to začotkā, tāpēc Ozolu arī pieminēja... Komentēja divi ar regbiju saistīti ilvēki nevis Kreipāns, ka gan lai viņi zina, ka kāds čalis skraida ar tauriņķeramo brīvajā laikā no lekcijām.
Pamatā, kas ir tas kas piesaista regbijam? Tā ir tieši šī bezkompromisa kontaktu cīņa, kas vistiešākā mērā saistāms arī lakrosam. Padomājot, kas Latvijā šai lauciņā vispār ir ... piekritīšu, ka am futbols būtu tuvāks, kaut niansēs arī ir milzīga atšķirība. Bet cik man zināms LV nav notikusi neviena AM futbola spēle pilnos ekipējumos. Ir tā sauktais karogu futbols un vīzija ko izveidot. Tātad, kas paliek? Man prātā nāk tikai lakross un hokejs. Pārējos tādi izteikti spēka paņēmieni nemaz nefigurē, jā ir kontaktu cīņas gan handbolā, gan basketbolā un pat florbolā ... jau minēju var piekrist var nepiekrist, es vairs par šo te nediskutēšu jo pamatdoma bija cita.

Komentētāji lūdza atsauksmes par paveikto , ko es arī sniedzu un aicinātu darīt pārējos.
mans teksts bija :"Zināšanu ietvaros pieminēt zīmīgus faktus par spēlētājiem", ko arī darīja gan AMF sakarā, gan fitnesa trenera, gan tajā ka Laimīte varētu studēt un spēlēt Anglijā. Es tik kā piemēru piemetu tādu lietu ko pats zinu, tikpat labi varēja piemērā likt, par bobslejistiem, kas ir spēlējuši regbiju (šoreizgan tādu laikam uz laukuma nebija) vai dajebko citu, kas nav ierasta lieta, bet var piesaistīt uzmanību ... jo tīri analizējot spēli šādi knifi daudz ko izskaidrotu

Tikai reāli ko darot un attīstoties lietas ies uz priekšu ... visu cieņu RAA un Stats par šo aktivitāti

     [+] [-]

, 2011-06-18 21:12, pirms 13 gadiem
video kvalitāte varētu būt labāka , skaņas ierakstu brīžiem nevarēja sadzirdēt sakarīgi

     [+] [-]

, 2011-06-19 21:57, pirms 13 gadiem
Laimīte mācīsies Holandē un tur arī spēlēs! (jau septembrī)