Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Miesniekiem" uzvara Lietuvas čempionāta spēlē

Jānis Pārums

"Stats/Miesnieki" regbija komanda sestdien Lietuvas atklātā čempionāta spēlē Šauļos ar 21:12 (21:0) uzvarēja vietējo komandu "Salda".

Visus trīs piezemējumus "Stats/Miesnieki" izdarīja pirmajā puslaikā – 5. minūtē to paveica Jānis Skuja, 16. minūtē - Anatolijs Vasiļjevs un 37. minūtē - Mārcis Pētersons. Pēc piezemējumiem visas trīs realizācijas iesita Genādijs Grigorovičs. Šajā spēlē "miesnieku" aizsardzībā dažādu iemeslu dēļ nebija divu pamatsastāva vīru – Andreja Aleksandrova un Viktora Silvonika.

Lietuvas čempionātā sestdien notiek vēl divas spēles – Ažuolas pret Kuršiai un Vairas pret BaltRex.

Lietuvas atklātais čempionāts
Augstākā līga. Tabula.

Vairas - Jupoja (Šauļi) 7 7-0-0 234:59 21
BaltRex (Šauļi) 6 5-0-1 312:51 16
Kuršiai (Klaipēda) 7 4-0-3 132:172 15
Stats/Miesnieki 7 3-0-4 135:150 13
Salda (Šauļi) 6 2-0-4 103:196 10
Ryšiu statyba (Panevēža) 7 1-0-6 55:249 9
Ažuolas (Kauņa) 6 1-0-5 98:192 8

* - komanda, spēles, uzvaras, neizšķirti, zaudējumi, gūto un zaudēto vārtu attiecība, punkti.

Informāciju sagatavoja:
RK Miesnieki
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

     [+] [-]

, 2007-09-15 17:39, pirms 17 gadiem
Beidzot arī pašmāju regbisti kaut ko var izdarī un tas bir ļoti apsveicami!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-15 17:55, pirms 17 gadiem
mala4i

     [+] [-]

, 2007-09-15 18:04, pirms 17 gadiem
kapēc neko neuzrakstīja par 2dienas zaudējumu čipsiem 35:0

     [+] [-]

, 2007-09-15 18:48, pirms 17 gadiem
Tāpēc ka Stats Rīgas čempi laikam uzskata par otršķirīgu pasākumu

     [+] [-]

, 2007-09-15 19:15, pirms 17 gadiem
Tāpēc ka Rīgas čemī bijām mazākumā un pārsvarā otrais sastāvs.... Un neskatoties uz to 0:35 spēle bija saturīga... Turklāt nav šeit pateikt, ka Salda innēja gan enzo blici Čipīšus gan neizšķiri norāva arSlavu....:p

     [+] [-]

, 2007-09-15 19:26, pirms 17 gadiem
Lūk, īstais regbijs. A jūs fanojat par PČ spēlēm...

     [+] [-]

, 2007-09-15 20:18, pirms 17 gadiem
enzo,
fano par JANZELANDI un klusē pār tavu sasniegumu pret MIESNIEKU trešos satāvu.
Dažām komandām ir arī svarīgāgi čempji, nekā Rīgas.

     [+] [-]

, 2007-09-15 21:00, pirms 17 gadiem
malači ka vinneeja leišus protams, bet vaitad neviens nav pamanījis ka viss ko Miesnieki vinnē ir svarīgs a ko zaudē mazsvarīigs , un par to otro .. trešo sastāvu arī smieklīgi , ja CĪRULIS , ALEKSANDROVS , BRAMANIS utt ir otrā sastāva spēlētāji tad ... , un interesanti kapēc Miesnieki publiski nepriecājas par R-7 čempionu titulu ? ... laikam neērti tomēr palicies ..., bet kas nu ir tas ir ja nebūtu MĀRA ALBERTA tad LTV7 regbiju nerādītu un par to Miesniekiem un viņu sponsoriem PATIESS PALDIES!!! Kā arī visai Regbija Attīstības Asociācijai !

     [+] [-]

, 2007-09-16 00:02, pirms 17 gadiem
jstr neviens no Tevis peiminētajiem tai spēlē nepiedalījās...

     [+] [-]

, 2007-09-16 01:12, pirms 17 gadiem
Latvijaa ir palikushas uz rokas pirkstiem saiskaitaams komandu skaits, bet savstarpeejaas intrigas, kas tiek veerptas tagad, apjomaa nebuutu saskaitaamas uz 5 cilveeku roku pirkstiem.

Mans skatiijusm uz shiigada sacensiibaam:
1) chipshi, lai arii ir vadiibaa Latvijaa un izskataas, ka uzvarees chempi (par Latvijas kausu - tas veel ir uz jautaajuma), tomeer Baltijas liigaa speelee diezgan viduveeji - kaut vai zaudeejums Saldai, bezierunu zaudeejums poljiem, diezgan vaaja speele pret Slava (pirmais puslaiks bija katastrofaals);
2) miesnieki shogad speelee viduveeji, jo zaudee speeles savu kljuudu deelj (piemeeram, speele pret Vairas ieprieksheejaa nedeeljaa, speele pret Chipshiem Latvijas chempii, zaudeejums leishu treshajai komandai). Regbijaa 7? - nav pashlaik miesniekam konkurences un nevareeja ezhi uzvareet vinjus Latvijas chempionaata finaalaa ar vai bez viizdeguniigaa speeleetaaja, kursh sauc tiesnesi par gaili;
3) ezhu vareejumuiir gruuti noveerteet, jo vinji speelee tikai Latvijaa. Jaa, ir neizshkjirts pret MIesnieku Latvijas chempii, bet tas arii viss. Pret Chipshiem laikam pietruuksts rakstura. Kaapeec Ezhi nevar speeleet Baltijas liigaa? Gruuti Ezhiem naaksies apsteigt turniiru tabulaa Chipshus un Miesniekus (nedomaaju vienu speeli, bet gan chempionaatu kopumaa), ja tagadeejie juniori tiks marineeti tikai Latvijas speelees. Kur vinji var guut pieredzi, ja speelee tikai ar Chipshiem un Miesniekiem? Potenciaals 18-gadiigam ezhu speeletaajam ir liels, bet tas tiek izniekots, jo vinji neruudaas starptautiskaas speelees. (iznjemot dazhus, kas speelee Latvijas pieaugusho izlasee - junieru izlase tas tomeer nav tas). Un shii pasha 18-gadiigaa ezhu speeleetaaja potenciaals teiksim peec 7 gadiem 25 gadu vecumaa ir taads pats kaa Chipshu vai Miesnieku speeleetaajam, kursh ir treneejies 2 gadus, bet sho 2 gadu laikaa ir ruudiijies labaas speelees (polji, Slava, lietuvieshu labaakaas komandas - veeraa njemami pretinieki). Jstr - ciinaties, lai tagadeejie u-18 nepazuud regbijam tuvaako piecu gadu laikaa nevis mekleejiet kur piesieties Miesniekam, kam tieshaam iet shogad taa kaa iet. Pietiekami daudzi pazuda no pirmaa ezhu sasaukuma, lai buutu pamatotas bazhas, ka taa vareetu notikt ar US (pashreizeejiem ezhu u-18).

Par pashreizeejo ezhu speeku sameeru - objektiivi ezhi ir tomeer vaajaaki, gan par Chipshiem, gan par Miesniekiem, ko pieraada rezultaati - Chipshi, Miesnieks buus priekshaa Latvijas chempii, ir priekshaa gan Latvijas kausaa. Regbijaa 7 - Miesnieki uzvareeja gan LK, gan LČ. Par Riigas chempi - tomeer Miesnieks nespeelee ar labaako sataavu, bet Chipshi ezhus shajaas sacensiibaas sagraava.

     [+] [-]

, 2007-09-16 01:35, pirms 17 gadiem
Bet viss shis garais teksts nav svariigaakais, kas jaasaka.Svariigaakais ir sekojoshais:

Latvijas regbijaa ir nepiecieshama attiistiiba, nepiecieshams meerkjtieciigs darbs, kura galarezultaats ir Latvijas izlases panaakumi. Pashlaik diemzheel shaada meerkjtieciiga darba nav un katrs velk dekji uz savu pusi. Pasaules chempionaats var buut gruudiens tam, lai peec gadiem 15-20 Latvija reaali vareetu ciiniities par tikshanu uz pasaules chempi (kaapeec mees pret tiem pashiem gruziiniem nevaram speeleet kaa nu jau vakar gruziini pret iiriju?). Cilveekiem patiik regbijs, tie to skataas un apbriino - kaapeec sho apstaakli neizmantot regbija attiistiibaa, kameer shis sporta veids iekarojis popularitaati Latvijas sabiedriibaa? Vai tad mums cilveeku truukst ar pietiekamiem dabas dotumiem? Vai mums ir tik neattiistiita valsts, lai nevareetu piesaistiit sponsorus? Vai nepietiek regbija fanaatikju?

Daudz ko var teikt par Miesniekiem, bet no visiem Latvijas klubiem tikai shim ir daudz maz attiistiits sponsoru piesaistes mehānisms - ir mērķi, organizatoriski sameeraa labi sakartots darbs, ir redzeejums, kaadam jaaizskataas normaalam regbija klubam un tiek veikti pasaakumi, lai sho redzeejumu realizeetu. Jaaskatas uz lietaam reaali - neviens naudu nepienesiis, taa ir jaaizciina. Chipshi, Ezhi (pieaugusho komandas kontekstaa), RK1964 - jaacer, ka shie klubi skatiisies attiistiibas virzienaa, jo pashlaik patiesas veelmes neredzu. Jaabeidz tiiksminaaties par junioru panaakumiem - jaadara viss, lai junioriem peec tam ir kur normaali speeleet. Latvijas chempja liimenis ir jaacelj! Un tam sekos arii izlases attiistiiba. Prieks par leishiem, kas ir uz pareizaa celja - peec gadiem pieciem vinji pie pashreizeejaam attiistiibas tendenceem buus nevis aizmums, kaa ir tagad, bet virs mums. Vai vinjiem resursi ir lielaaki? Ja tagad nesarosiisimies, tad taa arii notiks. Ceru uz Latvijas Regbija attiistiibas agjentuuru, jo pashreizeejaa Latvijas Regbija Federaacija ir tikai izkaartne, kas kalpo par taas prezidenta Deninja PR sastaavdalju.

     [+] [-]

, 2007-09-16 11:28, pirms 17 gadiem
cieniijamais daywalker, runa nav par konkreeto speeli , ja esi lietas kursaa par Miesniekiem tad pats zini kuraa speelee vinji speeleeja kaa" otraa "sastaava speeleetaaji ... ,un par R-7 CEMPI runaajot, kuku,ne jau tas ka Beerzins nespeeleeja bija buutiskais ( starp citu vins tiesnesi par gaili nenosauca bet paprasiija - kaa Tu tiesaa ? b...) paprasi Ametera k-gam , vins Tev izstaastiis par ko runa , tas ka Miesnieki R-7 ir speeciigaakie neviens neapstriid , buutu diivaini ja taa nebuutu ,tomeer gandriiz visa Latvijas izlase , par paarejoo paarsvaraa var piekrist it seviski ka Miesniekam vieniigajam ir normaala sponsoreesana , no taa jau arii satkariiga arii attieksme pret notiekoso , Miesniekam vajag ,ne tikai gribaas ,uzvareet , citaam komandaam vieglaak tai zinjaa ,var atlauties speeleet savam priekam ne sponsoru

     [+] [-]

, 2007-09-16 13:39, pirms 17 gadiem
Luuk kur arii muusu probleema.
Mees jau taa esam maz,bet pat tagad censhamies kaut ko daliit.
Iisteniibaa jau gandriiz vairs nekaa nav.
Vai jums kungi neliekas ,ka ir peedeejais briidis seesties visiem kopaa un nolemt kaa tikt aaraa no dziljaas d........as kuraa regbiju ir novedushi dazhi no federaacijas augstaakajiem funcionaariem?
Mums ir jaunaa Regbija Attiisyiibas agjentuura,ir arii Latvijas Amatieru Regbija Klubu Asociaacija(kura gan patreiz piekopj R-7),NAAKAM KOPAA UN DARBOJAMIES.

     [+] [-]

, 2007-09-17 10:55, pirms 17 gadiem
1) kaa Tu tiesā, gaili? Laikam bija neērti trenerim atzīties, ko pateicis tiesnesim
2) ja mēs gribam rezultātus, kas ir pakāpi augstāki nekā tagad, tad ir jābūt vismaz 3-4 komandām, kas spēlē ne tikai savam priekam un būtu labi, ja viena no šīm komandām būtu vismaz pusprofisionāla, jo regbijs pasaulē vairs nav amatieru sports un iet profesionalizācijas virzienā. Varbūt var izveidot tādu modeli, kā bija padomju laikos, t.i., 3-4 amatieru komandas Latvijas līmenī un viena pusprofisioāla komanda (a'la RAF), kas sastādīta no šo klubu labākajiem spēlētājiem (izlase) un spēlē ne tikai Eiropas/Pasaules machos, bet kādā nopietnā čempionātā (piemēram, Ukrainas vai Polijas). Un par naudu šim pusprofisionālajam klubam meklē nevis kāds konkrēts klubs, bet to samet (sameklē sponsorus) minētie 3-4 klubi kopā sadarbībā ar federāciju. Grūti realizējams tas ir, bet nekas neiespējams arī nav.

     [+] [-]

, 2007-09-17 14:10, pirms 17 gadiem
cienījamais jstr... ja jau Tu kultīvē ežus tad pateikšu tā... Bērziņš ir pilnīgs ļetraks... māk tik uzskriet... Pret Slavu Berziņa kungs pat izvairījās no bumbas, jo redz tur čaļi reāli kapā un aizbēgt no šiem nevar... a no kontakta tam ir bail... Bet par Gaili viņs Armandu toč nosauca... da i ar visuBērziņu septītniekā miesnieki vinnētu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja