Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Isover" kauss: "Miesnieki/Ķekava" nodrošina pirmo vietu grupā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

“Isover” Latvijas regbija kausa izcīņas ceturtajā grupu turnīra spēlē Carnikavas stadionā spēkiem mērojās “Miesnieki/Ķekava” un “Kalve”. Mačs aizritēja samērā līdzīgā cīņā, galarezultātā uzvaru ar 22:9 (12:6) izcīnot “Miesniekiem”. Šis panākums nodrošināja “Miesnieki/Ķekava” pirmo vietu grupā, bet “Kalve” trešdien aizvadīs spēli pret Jelgavas LLU par otro vietu.

Cīņa starp “Miesnieki/Ķekava” un “Kalve” vienībām iesākās ar pēdējo precīzi izpildītu soda sitienu (Sergejs Avdejevs) – 3:0. Turpinājumā “Miesnieki” atbildēja ar Jāņa Skujas piezemējumu un precīzi izpildītu Valtera Raņķa realizācijas sitienu, izvirzoties vadībā 7:3. Vēl vienu piezemējumu izdarīja Jānis Priede, bet Sergejs Avdejevs atbildēja ar precīzu soda sitienu – 12:6 “Miesnieku” labā, tā arī noslēdzās pirmais puslaiks.

Mača otrajā daļā “Kalve” ar vēl vienu Avdejeva soda sitienu samazināja rezultāta starpību līdz 9:12, bet “Miesnieki/Ķekava” atbildēja ar diviem piezemējumiem. Tos izdarīja Gunārs Andersons un Kaspars Jakušs. Spēles gala iznākums tādējādi bija 22:9 “Miesnieku” labā

“Miesnieki/Ķekava” galvenais treneris Normunds Struža:
– Spēles gaitā izpaudās ziemā ieguldītais darbs fiziskajā sagatavotībā. Lai arī cīņa bija ļoti līdzīga, mēs izskatījāmies svaigāki. Tagad “Isover” Latvijas kausā esam izcīnījuši divas uzvaras un nodrošinājuši pirmo vietu grupā. Pusfinālā visticamāk nāksies mēroties spēkiem ar “Livonia/Garkalne”.

“Kalve” galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs:
– Spēles sākumā cīnījāmies normāli, tad sākām pieļaut kļūdas bumbas sānu izspēlē un spēka cīņās. Jaunie regbisti netika galā, taču centos izmēģināt visus spēlētājus, kas bija manā rīcībā. Trešdien Juglā spēlēsim pret Jelgavas LLU par otro vietu grupā.

Kā jau ziņots iepriekš, “Isover” Latvijas kausa izcīņā šogad piedalās sešas komandas, kas pirmajā fāzē sadalītas divās grupās pa trim vienībām. Vienā no tām ir “Miesnieki/Ķekava”, “Kalve” (šajā komandā apvienojušās divu klubu vienības – SK “Ovāls” un RK 1964) un Jelgavas LLU, bet otrajā “Eži/EK sistēmas”, RFC “Livonia/Garkalne” un Valmieras “Fēnikss”. Pēc viena apļa grupu turnīra divas labākās komandas no katra trijnieka iekļūs sacensību pusfinālos, kuri paredzēti jūlija pēdējā nedēļā. Savukārt pusfinālu uzvarētāji mērosies spēkiem finālā, kas notiks augusta sākumā.

Nākamajā “Isover” Latvijas kausa izcīņas spēlē trešdien, 20. aprīlī, pulksten 18.30 Juglā “Kalve” uzņems Jelgavas LLU.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs

     [+] [-]

, 2011-04-15 23:39, pirms 13 gadiem
Miesnieki ir vieni no galvenajiem pretendentiem uz Isover kausu!