Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Eži/LMT" sagādā "Fēniksam" astoto zaudējumu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šodien Juglas stadionā notika 20. “Livland” Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa otrās kārtas trešā spēle starp pašreizējiem valsts čempioniem “Eži/LMT” un Valmieras “Fēniksa” regbistiem. “Eži/LMT” pārliecinoši uzvarēja ar 76:0. Jāpiebilst, ka “Ežiem” tā bija septītā uzvara astoņos mačos un komanda nostiprinājās turnīra tabulas otrajā vietā, savukārt “Fēnikss” piedzīvoja astoto neveiksmi astoņās spēlēs un pagaidām ieņem turnīra tabulas pēdējo ailīti.

"Eži/LMT" treneris Juris Straume: "Šo spēli aizvadījām, galvenokārt gatavojoties ceturtdienas cīņai pret “Miesniekiem”. Maču uzsāka daudzi jaunie spēlētāji, arī sāncenšiem laukumā devās daudz jauno. Tomēr, neraugoties uz lielo rezultātu un lietu, izdevās vairākas skaistas izspēles. Viņiem tika pieredze, mums – spēļu prakse."

Valmieras "Fēnikss" galvenais treneris Kristaps Staņa: "Mums sastāvā bija tikai četri pieredzējuši spēlētāji. Pirms spēles teicu jaunajiem, ka viņiem jāmācās no vecajiem, taču šis process notiek pārāk lēnu. Acīmredzot visu sezonu vēl nāksies krāt pieredzi. Kopumā ņemot, rezultāts tomēr bija pārāk liels, kādi 30 punkti bija pilnīgi lieki un radās mūsu kļūdu rezultātā. Toties mača sākums bija ļoti saturīgs. Ir gūta nepieciešamā pieredze."

“Livland” Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa turpinājumā ceturtdien, 18. augustā, pulksten 19.00 Juglas stadionā “Eži/LMT” spēlēs pret “Miesnieki/Ķekava”. “Ežiem” tā būs iespēja revanšēties par zaudējumu “Isover” Latvijas kausa izcīņas finālā. Savukārt svētdien, 21. augustā, pulksten 12.00 Juglā “Kalve” uzņems Valmieras “Fēniksu”.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs

     [+] [-]

, 2011-08-14 23:43, pirms 13 gadiem
Jautājums laikam kādam no LRF - "Latvijas kausa" fināla spēles video netiks pievienots?

     [+] [-]

, 2011-08-15 18:16, pirms 13 gadiem
opāāāāāā, a vispar viņiem ir video??? tāds varētu būt pirmais jautājums?