Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"LDE/Miesnieki" regbisti uzvar Liepājas "Vikingi/Grobiņa"

Jānis Celmiņš

"LDE/Miesnieki" regbisti uzvar Liepājas "Vikingi/Grobiņa"
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Sestdien, 14. jūlijā, Anniņmuižas stadionā notika “Livland” Latvijas meistarsacīkšu spēle starp “LDE/Miesnieki” un Liepājas “Vikingi/Grobiņa”. Ar 81:8 (42:5) uzvaru izcīnīja “LDE/Miesnieki”.

“Miesniekiem” tā bija ceturtā uzvara četrās spēlēs, pēc kuras ar 18 punktiem komanda nostiprinājās turnīra tabulas otrajā ailītē. Savukārt liepājniekiem tā bija ceturtā neveiksme četros mačos, pēc kuras vienība palika turnīra tabulas pēdējā rindiņā.

“LDE/Miesnieki” kluba pārstāvis Aigars Ameters: Tā bija normāla spēle. Liepājnieki pirmajās minūtēs ienesa bumbu mūsu ieskaites laukumā, tomēr tas bija vairāk pārpratums, nevis likumsakarība. Pirmais puslaiks beidzās ar mūsu pārsvaru 42:5.

Liepājas “Vikingi/Grobiņa” galvenais treneris Aivis Ašmanis: Šo spēli aizvadījām daudz labāk, nekā iepriekšējo. Mums bija problēmas ar sastāvu, tāpēc iesaistījām komandā trīs Inčukalna spēlētājus. Pirmo piezemējumu sāncenšu ieskaites laukumā izdarīja Artūrs Rutks.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs