Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Krievija pretendēs uz Pasaules kausa regbijā organizēšanu 2023.gadā

Jānis Pārums

Krievija pretendēs uz Pasaules kausa regbijā organizēšanu 2023.gadā
Vjačeslavs Kopjevs
Foto: sportbox.ru

Maskavā notikušā Krievijas Regbija savienības izpildkomitejas sēdē izvērtēts valstsvienības starts šī gada Pasaules kausā, kā arī pieņemts lēmums kandidēt uz 2023.gada Pasaules kausa organizēšanu.

Pirms turnīra uzstādītie mērķi izpildīti tikai daļēji. Kā uzskata savienība, tad neskatoties uz to, ka komanda savā debijā nostartēja cienījami, uzvara galvenajā cīņā – pret ASV – izpalika, tostarp arī treneru kolektīva kļūdu dēļ, nosakot komandas sastāvu pirms spēles, gatavojoties spēlei un spēles laikā. Jāatgādina, ka pēc izstāšanās no turnīra no amata atkāpās izlases galvenais treneris Nikolajs Nerušs. Krievija četrās spēles piedzīvoja četrus zaudējumus, izcīnīja vienu punktu, taču izdarīja astoņus piezemējumus, kas ir labākais rādītājs debitantiem.

Paredzams, ka līdz oktobra beigām kļūs zināma nākamā galvenā trenera kandidatūra. Valstsvienībai savukārt izvirzīti uzdevumi – 2013.gadā uzvarēt Pasaules kausā regbijā-7 un kļūt par pilntiesīgiem Pasaules kausa dalībniekiem. Krievijas Regbija savienības prezidents Vjačeslavs Kopjevs savukārt atklāja, ka Krievija iesniegs savu kandidatūru 2023.gada Pasaules kausa organizēšanai.

Izmantotie resursi:
rugby.ru

     [+] [-]

, 2011-10-13 20:00, pirms 13 gadiem
Krievija pretendēs uz Pasaules kausa regbijā organizēšanu 2023.gadā.... un to organizēs.