Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Miesnieki" uzvar Latvijas U20 čempionāta finālā; Latvijas U17 izlase piekāpjas Lietuvai

Jānis Celmiņš

"Miesnieki" uzvar Latvijas U20 čempionāta finālā; Latvijas U17 izlase piekāpjas Lietuvai
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Sestdien, 12. novembrī, Upesciema stadionā notika Latvijas U-20 čempionāta labāko komandu “Eži/LMT” un “Miesnieki” finālspēle. Sīvā cīņā pārāki ar 15:10 (5:10) izrādījās “Miesnieki”.

Pirmajā puslaikā pārākumu laukumā demonstrēja “Eži/LMT” spēlētāji. Tieši viņi pēc neveiksmīgi izpildītā Jāņa Podiņa soda sitiena piezemēja bumbu sāncenšu ieskaites laukumā – izcēlās Matīss Ždanovs. Savukārt Podiņš precīzi izpildīja realizācijas sitienu, izvirzot “Ežus” vadībā 7:0. Vēl pēc brīža tas pats Podiņš sekmīgi izpildīja soda sitienu, panākot jau 10:0. Savukārt mača pirmās daļas izskaņā pirmos punktus “Miesnieku” labā ar piezemējumu guva Gatis Ramats – 5:10, tā noslēdzās pirmais puslaiks.

Mača otrajā daļā divreiz no samērā izdevīgām pozīcijām, sitot soda sitienus, neprecīzs bija Podiņš, bet “Miesnieki” atbildēja ar diviem piezemējumiem. Vispirms Raivis Kokins panāca 10:10, bet, tuvojoties spēles izskaņai, Dāvis Gauja izvirzīja vadībā “Miesniekus” – 15:10. Tā arī noslēdzās šī interesantā spēle, par čempioniem kļūstot “Miesniekiem”, bet par sudraba medaļniekiem – “Ežiem/LMT”.

RK “Miesnieki” treneris Kārlis Vents: Ļoti laba, principiāla un līdzīga spēle. Mums tādas pietrūka čempionāta laikā. Spēles sākumā puiši tā kā īsti neticēja savām spējām, bet beigās saņēmās, un nospēlēja ar pašcieņu un gribasspēku. Pirmajā puslaikā “Ežiem” bija izteikts pārsvars. Savukārt mača otrajā daļā mēs nospēlējām daudz labāk sānu izspēlēs. Spēka cīņa bija vienāda no abām pusēm.

“Eži/LMT” treneris Juris Straume: Spēles beigās pietrūka spēka un spēles disciplīnas. Citādi neko puišiem pārmest nevaru – malači! Spēle iznāca interesanta, ar intrigu. Abas komandas cīnījās ar lielu degsmi.

Latvija zaudē Lietuvai

Pēc Latvijas U20 čempionāta vadošo komandu izšķirīgās spēles laukumā devās Latvijas un Lietuvas U17 izlases. Diemžēl jāsecina, ka mūsu dienvidu kaimiņi bija ievērojami pārāki ar 81:3 (31:3). Vienīgos punktus pirmā puslaika izskaņā ar precīzu soda sitienu guva “Eži/LMT” pārstāvis Kārlis Buševics.

Latvijas izlases galvenais treneris Mārtiņš Straume: Mūsu izlase ir jauna, tikko kā savākta. Esam aizvadījuši tikai vienu nopietnu treniņu. Komandā bija vērojams cīņasspars – par to pienākas uzslava. Vienība ir nokomplektēta no septiņiem klubiem. Komandā ir daudz 1995. gadā dzimušo spēlētāju. Galvenais, kas mums jāuzlabo, ir fiziskā sagatavotība.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs

  +1 [+] [-]

, 2011-11-12 21:30, pirms 13 gadiem
bildē ir redzams melnais?? :O

  -1 [+] [-]

, 2011-11-12 22:32, pirms 13 gadiem
koks001 rakstīja: bildē ir redzams melnais?? :O
Un tad - vai tad Tu esi rasists?

  +1 [+] [-]

, 2011-11-13 00:38, pirms 13 gadiem
Normāli - visi punkti miesnieku rindās baldoniešiem.