Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa priekšsacīkstes regbijā 7 uzvar "Eži/LMT" otrā komanda

Andrejs Siliņš

Latvijas kausa priekšsacīkstes regbijā 7 uzvar "Eži/LMT" otrā komanda
Foto: Latvijas Regbija federācija

Trešdien Anniņmuižas sporta bāzē pirmoreiz Latvijas regbija 7 vēsturē notika "Isover" Latvijas kausa izcīņas priekšsacīkstes. Tajās piedalījās trīs komandas: "Baldone", "Eži/LMT 2" un "Piekūni/Imanta". Uzvaru izcīnīja "ežu" otrā komanda.

Šīs trīs vienības izcīnīja vienīgo palikušo ceļazīmi uz "Isover" Latvijas kausa finālturnīru, kur startēs 12 komandas un kas risināsies sestdien, 14. aprīlī, Latvijas Universitātes stadionā (sākums pulksten 10.30). Tiešraide no pulksten 16:00 arī Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvās TV 411. kanāls).

Uzvaru kvalifikācijas sacensībās izcīnīja "Eži/LMT" otrā komanda, kas ar 19:5 pārspēja "Piekūni/Imanta" un ar 19:7 "Baldone/LSPA 2" regbistus. Savukārt cīņā par otro vietu "Baldone/LSPA 2" ar 15:7 pieveica "Piekūni/Imanta" vienību.

"Eži/LMT" otrās komandas treneris Juris Straume:

"Latvijas kausa izcīņas finālturnīrā piedalīsimies ar divām komandām. Kvalifikācijas spēlēs abi pretinieki nebija viegli pieveicami, taču mēs spējām saņemties un uzvarēt. Spēlē pret "Piekūniem" mums gāja nedaudz vieglāk, bet pret "Baldoni" mazliet grūtāk. Kopumā šo turnīru aizvadījām sekmīgi un esmu apmierināts ar spēlētāju parādīto sniegumu."

Informāciju sagatavoja
Jānis Erenbergs
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs

     [+] [-]

, 2012-04-12 22:40, pirms 12 gadiem
Nesaprotu vai tik šis sastāvs nav Eži1?! Tas ir nesmuki no jūsu puses, ja tā tas nav tad piedodiet!