Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"BaltRex-Šiauliai" finālā uzvar "Livonia" pirmo komandu

Juris Miņins
Juris Miņins

"BaltRex-Šiauliai" finālā uzvar "Livonia" pirmo komandu
Foto: Zigismunds Zālmanis (RFC ''Livonia'')

''BaltRex-Šiaulai'' trešo gadu pēc kārtas kļuva par ''Livonia Winter 7's'' turnīra uzvarētājiem, kad sestdienas, 5. marta vakarā Olimpiskajā sporta centrā Rīgā ar 25:20 finālā uzvarēja ''Livonia 1''.

Ar šīm regbija 7 spēlēm tika pavilkta svītra vēl vienam sagatavošanās posmam jaunajai sezonai. Jau nākamajā nedēļā virkne ''Livonia'' spēlētāju sāks gatavoties Latvijas izlases pavasara spēlēm Eiropas Nāciju kausa spēlēm pret Andoru un Lietuvu.

Cīņās apakšgrupā ''BaltRex-Šiauliai parādīja savu spēku neielaižot nevienu piezemējumu un uzvarot ''Livonia/Vidzeme'' ar 35:0 un ''Livonia 2'' ar 40:0. Savukārt ''Livonia/Vidzeme'' pārspēja '' Livonia 2'' ar 15:10.

Tikpat pārliecinoši otrajā trijniekā uzvarēja Edmunda Ščavinska (Edmundas Ščavinskas) trenētā ''Livonia 1'', kas ar 45:0 uzveica Šauļu Sporta ģimnāziju un ar 30:10 - ''Šaiauliai-PRC''. Abu Lietuvas komandu spēlē ar 35:5 pārāka bija ģimnāzija.

Turpinājumā risinājās spēles par vietām, kur cīņā par piekto vietu ''Šiauliai-PRC'' pārspēja ''Livonia 2'' ar 15:10 un par trešo vietu - Šauļu Sporta ģimnāzija ar 25:10 - Livonia/Vidzeme.

Par labāko spēlētāju ''Livonia 1'' komandā atzina Kristapu Bērziņu.

2014. gada finālā ''BaltRex'-Šiaulia'' uzvarēja ''Livonia 1'' ar 30:15, bet pērn rezultāts bija tāds pats kā šogad - 25:20.