Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Saracens" turpina perfekti

Juris Miņins
Juris Miņins

"Saracens" turpina perfekti
Foto: saracens.com

Aizvadītajā nedēļas nogalē Eiropas regbija laukumos tika izspēlētas nacionālo čempionātu spēles un Anglijas Premjerlīgā bez zaudējumiem turpina cīnīties vieni no galvenajiem turnīra favorītiem – Londonas "Saracens".

Londoniešu pretinieki Premjerlīgas sestajā kārtā bija Ņūkāslas "Falcons" – ne pati spēcīgākā komanda, ja mēs skatāmies pēc turnīra tabulas, jo iepriekšējos piecos mačos ņūkāslieši spēja gūt tikai vienu neizšķirtu, pārējās cīņās zaudējot.

Tomēr, tā kā spēle notika "Falcons" laukumā, tad pašā cīņas ievadā mājnieki mēģināja uzspiest savu spēli, mēģinot kaut ko parādīt uzbrukumā. Diemžēl, bet tas "kaut kas" nebija pietiekoši, lai tiktu kaut vai pie kāda soda sitiena, bet "Saracens" gan parādīja, kāpēc viņi ir turnīra favorīti – mierīgā stilā, izmantojot pretinieku kļūdas, guva 10 punktus, kad piezemējumu guva Vunisa, kuram šī bija tikai otrā spēle šosezon.

Tikai pēc tam kā zaudēja 10 punktus, mājnieki spēja paši nodzēst nullītī pretī savas komandas rādītājiem, realizējot soda sitienu. Taču puslaikā komandas devās pie rezultāta 13:3 par labu Londonas klubam.

Otrais puslaiks sākās ar pāris spēlētāju savainojumiem abās komandās, taču spēles gaitu tas būtiski nemainīja un uz laukuma bija diezgan smaga cīņa, tiesa, ar piebildi, ka Ņūkāslas komanda, lai arī kā mēģināja, viņiem nekas prātīgs uzbrukumā nesanāca un viņi ar lielām grūtībām tika pāri centra līnijai, kur arī apstājās. "Saracens", pilnīgi pretēji, katru uzbrukumu veidoja bīstami, par ko arī tika atalgoti gan ar iespēju sist sodu, gan ar piezemējumu.

Spēles atlikušajās minūtēs, protams, mājniekiem vairs nebija ko zaudēt un viņi droši devās uz priekšu, taču Londonas komandas aizsardzība, kas sevi no labākās puses ir parādījusi visas šīs sezonas ietvaros, viņiem neļāva gūt piezemējumu, turklāt, papildus tam arī sodīja ar vēl diviem piezemējumiem, kas nodrošināja "Saracens" pārliecinošu uzvaru un arī bonusa punktu.

Pievēršoties citām šīs kārtas cīņām Anglijas Premjerlīgā, tad var teikt, ka šī bija kārta, kurā līderi "sita" pastarīšus. Tā Lesteras "Tigers" ar 29:20 pārspēja Vusteras "Warriors", bet Londonas klubu duelī "Harlequins" ar 38:7 pārspēja "Irish" un tikai Eksteras "Chiefs" gadījās nopietnāks pretinieks, taču arī tas tika pārspēts - 41:27 pret Londonas "Wasps".

Jāpiebilst, ka pagājušās sezonas fināliste, "Bath" komanda, turpina cīnīties ar savām problēmām un sestajā kārtā ar 11:13 piekāpās Northemptonas "Saints", kas viņiem gan deva vienu punktu, taču sešās cīņās viņi ir tikuši pie 11 punktiem, kas dod vien devīto vietu.

     [+] [-]

, 2015-12-07 19:11, pirms 9 gadiem
Saracens komandas nosaukums veltīts slavenajam Friday Night Lights tēlam Matt Saracen?

     [+] [-]

, 2015-12-07 19:20, pirms 9 gadiem
Jā, jau kopš 1876. gada