Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Francija izlaiž 15 punktu pārsvaru un mača izskaņā piekāpjas Austrālijai

Juris Miņins
Juris Miņins

Francija izlaiž 15 punktu pārsvaru un mača izskaņā piekāpjas Austrālijai
Foto:AFP/Scanpix

Francijas regbija izlase, neskatoties uz to, ka pirmie guva punktus un spēles lielāko daļu atradās vadībā, šodien ar zaudējumu sāka savu testu maču sēriju pret Austrāliju – 21:23.

Francijas regbija izlase pašlaik atrodas Austrālijā, kur viņi ir ieradušies, lai aizvadītu trīs spēļu sēriju pret vietējo regbija izlasi. Šodien tika izspēlēta pirmā cīņa un, lai arī francūži lielāko tās daļu bija vadībā, pie panākuma tika mājnieki.

Spēles pirmajā puslaikā ar diviem piezemējumiem izcēlās francūzis Žabins Vilērs, bet Luī Karbonels, kuram gan vienā realizācijas sitienā misējās, guva vēl piecus punktus sitot pa vārtiem un spēles 25. minūtē rezultāts uz tablo bija jau 15:0 par labu viesiem un šāds izrāviens lielā mērā arī noteica tālāko spēles ritējumu, proti, Austrālijas izlasei nācās būt, iespējams, aktīvākiem kā sākotnēji spēles plānā bija paredzēts, un ķert pretiniekus rokās.

"Valabiju" uzcītība arī tika atalgota, jo pēc tam, kad līdz mača pamatlaika beigām bija palikušas desmit minūtes, Maikls Hūpers guva piezemējumu, bet Noā Lolesio bija precīzs realizācijas sitienā, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam, t.i., vienam punktam, bet jau spēles kompensācijas laikā Lolesio tika pie iespējas sist sodu un arī to viņš izmantoja, pieliekot punktu mačam un atnesot uzvaru Austrālijas izlasei ar 21:23.

Francijas un Austrālijas maču sērija turpināsies 13. jūlijā, Melburnā, bet noslēgsies ar maču 17. jūlijā, kad komandas būs atgriezušās atpakaļ Brisbenā, kur arī notika šīsdienas mačs.

Francijas tūre Austrālijā

MājniekiViesiRezultātsSērija
AustrālijaFrancija23:211-0
AustrālijaFrancija
AustrālijaFrancija

     [+] [-]

, 2021-07-07 16:03, pirms 3 gadiem
No kura laika regbijā ir kompensācijas laiks?😄 Spēle rit 80 minūtes un pēc 80 minūtes ir pēdējās bumbas izspēles. Kamēr bumba ir spēlē (dzīva), tā netiks apturēta. Nekas netiek kompensēts, jo tiesnesis spēles laiku aptur un pats arī palaiž