Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Regbija juniori sīvā cīņā uzvar Ungāriju un nosargā vietu B divīzijā

Jānis Pārums

Latvijas junioru U18 izlase “Justin Bridou” Eiropas čempionātā Madridē trešajā spēlē jeb finālā par septīto vietu ar 15:10 pieveica Ungārijas vienaudžus. Rezultātā Latvijas valstsvienība ierindojās septītajā vietā, saglabājot vietu B divīzijā.

Latvijas izlases galvenais treneris Mārtiņš Straume:
– Jau ar pirmo uzbrukumu sākām sāncenšus stumdīt. 5. minūtē Janeks Taškāns piezemēja bumbu sāncenšu ieskaites laukumā, bet Aigars Šilo precīzi izpildīja realizācijas sitienu, izvirzot Latviju vadībā 7:0. Pirmā puslaika turpinājumā Emīls Gerasimovs nopelnīja dzelteno kartīti un saņēma 10 minūšu noraidījumu, taču mazākumu mēs izturējām. Atlikušajā laikā sekoja divi soda sitieni Šilo izpildījumā. Pēdējais no tiem bija precīzs, palielinot rezultātu līdz 10:0. Kopumā par pirmo puslaiku jāsaka, ka tas aizritēja ar mūsu pārsvaru, bet bieži kļūdījāmies sānu izspēlēs."

"Mača otrais puslaiks sākās ar ungāru ofensīvu. 8. minūtē sāncenši piezemēja bumbu mūsu ieskaites laukumā, bet neprecīzi izpildīja realizācijas sitienu. Turpinājumā laukumā valdīja ļoti sīva cīņa, bet 22. minūtē ungāri vēlreiz guva piezemējumu, izlīdzinot rezultātu 10:10. Atlikušajā laikā spēle ritēja ļoti sasprindzināti, pat dramatiski. Tomēr pēdējās minūtēs, kad bijām nocēluši sāncenšu autu, Taškāns guva izšķirīgo piezemējumu, palīdzot izcīnīt uzvaru ar 15:10. No mūsu spēlētājiem gribu izcelt Janeku Taškānu un Gundaru Grieķi. Aizsardzībā nenospēlējām tik labi kā pret Serbiju. Spēle notika uz laukuma, kas nedaudz atgādināja Baldones stadionu, tā kā cīnījāmies mums ierastos apstākļos. Rīt ap pulksten 15.00 jau būsim atpakaļ Latvijā. Prieks, ka izpildījām mums doto uzdevumu – saglabāt vietu B divīzijā."

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs, Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs

     [+] [-]

, 2012-04-07 15:36, pirms 12 gadiem
Nevajag jau uzreiz Baldones stadionam braukt virsū!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-07 18:44, pirms 12 gadiem
Malacisi