Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas regbija izlase EČ pēdējā spēlē tiksies ar Ungāriju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas regbija izlase EČ pēdējā spēlē tiksies ar Ungāriju
Latvijas izlase. Foto: Latvijas Regbija federācija

LETA. Šodien Budapeštā Latvijas vīriešu regbija izlase aizvadīs Eiropas čempionāta (EČ) pirmās konferences Ziemeļu zonas pēdējo spēli ar Ungāriju. Sākums pulksten 17:00, tiešraide portālā Sportacentrs.com.

Grupas līderi ar 20 punktiem četrās spēlēs ir čehi, pa desmit punktiem četrās spēlēs ir Luksemburgai un Moldovai, Latvijai trijos mačos ir pieci punkti, bet Ungārija trīs mačos pie punktiem nav tikusi.

Pirmās divas Latvijas spēles ir tikušas atceltas, piespriežot Latvijai zaudējumu pret Moldovu ar 0:28 un uzvaru ar 28:0 pār Luksemburgu, bet trešajā aprīļa beigās Latvija savā laukumā piekāpās Čehijai - 7:43.

Ungāriem par neierašanos uz spēlēm Moldovā un Luksemburgā piešķirti zaudējumi ar 0:28, bet Čehijai Ungārija savā laukumā zaudēja ar 21:41.

Latvijas izlasē galvenajam trenerim Kristapam Staņam palīdz treneris Viktors Silvoniks, kā arī konsultanti Tomass Davidsons un Žans Baptists Briziljē.

Latvijas izlases starta piecpadsmitniekā laukumā dosies šādi spēlētāji: kapteinis Emīls Balodis, Artūrs Alainis, Toms Popens, Dainis Turkins, Toms Asejevs, Andrejs Mantinieks, Uvis Vasiļenko, Antons Oseledko, Ivo Kapiņš, Ruslans Kotļevs, Matīss Zicāns, Aleksis Eglīts, Roberts, Džons un Tomass Davidsoni.

Rezervē būs Guntis Cirša, Valters Raņķis, Kaspars Briedis, Valērijs Runco, Ingus Aivars, Roberts Miksons, Kristaps Bērze, Aigars Šilo.