Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Enisey-STM" regulāro sezonu noslēdz ar pārliecinošu uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Enisey-STM" regulāro sezonu noslēdz ar pārliecinošu uzvaru
Foto: facebook.com/eniseistm

Vakardien pēdējo spēli Krievijas regbija Premjerlīgas čempionātā aizvadīja Latvijas regbistu Ulda Saulītes un Jurija Baranova komanda Krasnojarskas "Enisey-STM", kuri izbraukumā ar 38:3 pārspēja Moņinas "VVA-Podmoskovye".

Krasnojarskas "Enisey-STM" sezonas pēdējā spēlē vēlreiz pierādīja savu pārākumu par teju ikvienu čempionāta komandu un viņiem pat netraucēja spēcīgais lietus, kas pārņēma Moņinas pilsētu, pārliecinoši, ar 38:3, pārspējot vienu no titulētākajām Krievijas regbija komandām "VVA-Podmoskovye".

Uldis Saulīte spēlei netika pieteikts, taču komandas kapteinis Jurijs Baranovs laukumā gāja sākumsastāvā.

Nākošo spēli Krasnojarskas "Smagā mašīna", kas regulārajā sezonā ir zaudējusi tikai vienu reizi, aizvadīs jau šīs nedēļas nogalē, kad čempionāta izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, ceturtdaļfinālā, tiksies ar Taganrogas "Bulava" komandu.

Tāpat jāatgādina, ka "Enisey-STM" vienība pēc startiem vietējā čempionātā spēlēs arī Eiropas regbija Izaicinājuma kausā, kas pēc spēka ir otrais prestižākais starptautiskais klubu turnīrs Eiropā.

Krievijas Premjerlīga

#KomandaSUNZP
1.Krasnojarskas "Enisey-STM"1090145
2.Krasnojarskas "Krasny Yar"1080236
3.Moņinas "VVA-Podmoskovye"1070332
4.Krasnodaras "Kuban"1030716
5.Maskavas "Slava-CSP"1020812
6.Novokuzņeckas "Metallurg"101007

Izmantotie resursi:
Регби на rugger.info - мир регби онлайн на...