Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Buželals: "Mana komanda ir atkritumi"

Juris Miņins
Juris Miņins

Buželals: "Mana komanda ir atkritumi"
Tulonas komandas regbisti
Foto: AFP/Scanpix

Francijas regbija Top 14 čempionāta bagātākās komandas, Tulonas, īpašnieks Murads Buželals, komentējot vienības vājo startu, izteicās, ka viņa pacietības mērs drīz būs pilns.

Murads Buželals, Tulonas komandas īpašnieks un prezidents, kurš komandu pēdējā laikā ir pacēlis vēl nebijušos augstumos, padarot to par bagātāko regbija vienību pasaulē, parasti ir arī diezgan tiešs savos izteikumos.

Šoreiz, komentējot savas vienības vājo startu čempionāta ievadā, kurā Tulona trīs spēlēs ir piedzīvojusi divus zaudējumus, kluba vadītājs teica: "Mans pacietības mērs ir pilns. Vēl nedaudz un es sākšu rīkoties. Tas nenozīmē, ka es kādu atlaidīšu – spēlētāju vai treneri, nē. Iespējams, es atlaidīšu sevi. Ir ļoti sāpīgi redzēt, ka viss mans ilgo gadu darbs vienkārši izkūp vējā."

Tajā pašā laikā Tulonas vienības boss izteicās, ka viņu apmierina Lī Halfpenija spēle. Velsietis šajā sezonā vēl ne reizi nav sitis garām vārtiem.

"Mums ir paveicies, ka mums ir Halfpenijs," sacīja Buželals, "Visādi citādi, es vēl neesmu redzējis komandu, kas spēlē tik slikti. Būsim godīgi, mana komanda pašlaik ir kā atkritumi."

Atgādināsim, ka šo sezonu Tulona, kas pašlaik ieņem 11. vietu turnīra tabulā, sāka ar zaudējumu līgas jaunpienācējiem Bajonai (23:28), otrajā nedēļā smagā cīņā pieveica ne to spēcīgāko Po komandu (22:18), bet trešajā kārtā atzina Brives vienības pārākumu ar 21:25.

Tāpat ir jāatceras, ka pagājusī sezona komandai arī bija diezgan neveiksmīga, jo sezonas sākumā, dēļ lielajām izmaiņām komandas sastāvā, ko noteica spēlētāju izsaukumi uz izlasēm pirms Pasaules kausa, Tulona arī sāka vāji, bet sezonas izskaņā viņi vispirms zaudēja Čempionu kausa pusfinālā, kā arī Francijas čempionāta finālā, turklāt, abas reizes piekāpjoties "Metro 92" priekšā.

Kā arī…

- Bijušais Anglijas izlases galvenais treneris Stjuarts Lankasters, kurš bez darba bija kopš 2015. gada Pasaules kausa fināla, kurā viņa vadītā Anglijas valstsvienībā izgāzās, jo savās mājās spēlējot, nespēja kvalificēties izslēgšanas mačiem, beidzot ir atradis darbu, jo pievienojies Lesteras "Tigers" treneru korpusam.

Iepriekš viņš dažādos konsultanta statusos bija piesaistīts gan regbija, gan amerikāņu futbola komandām.

- Savukārt Austrālijas izlases spēlētājs Kristians Leliafano, kurš pašlaik cīnās ar leikēmiju, ir saņēmis piedāvājumu no Kanberas "Brumbies" komandas pievienoties vienības treneru sastāvam gadījumā, ja slimība viņam liegs turpināt spēlētāja karjeru.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com