Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāts regbijā: "LLU" uzvar "Fēniksu"

Jānis Celmiņš

Sestdien, 3. septembrī, Vaidavas stadionā notika 20. “Livland” Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa piektās kārtas otrā spēle starp Valmieras “Fēnikss” un LLU regbistiem. Sīvā cīņā ar 24:15 (12:5) uzvarēja LLU, izcīnot trešo uzvaru un ar 15 punktiem panākot turnīra tabulas ceturtajā vietā esošo RK “Baldone”. Abām vienībām ir pa 15 punktiem. Savukārt Valmieras “Fēnikss” piedzīvoja devīto neveiksmi deviņās spēlēs un ieņem pēdējo (septīto) ailīti turnīra tabulā.

Valmieras “Fēnikss” Galvenais treneris Kristaps Staņa: Spēle bija ļoti saspringta. Pārsvarā cīņa noritēja laukuma vidusdaļā. Sāncenši visus piezemējumus guva pelnīti. LLU regbisti viennozīmīgi ir pelnījuši uzslavu – viņi labi darbojās ar bumbu un cīnījās rakos. Mums pie šiem spēles elementiem vēl ir jāpiestrādā.

LLU galvenais treneris Arvis Pilenieks: Maču aizvadījām bez pieciem, sešiem vadošajiem spēlētājiem. Cīņu sākot, mums ierindā bija 16 regbisti, bet 20 minūtes pirms spēles beigām – vairs tikai 14. Valmierieši parādīja labu cīņassparu, spēle bija asa, bet ne rupja. Vēl otrajā puslaikā sāncenšiem bija iespēja izlīdzināt rezultātu, taču viņu realizācijas sitiens trāpīja pa vārtu stabu. Tobrīd tā arī palika – 17:15 mūsu labā. Pašās mača beigās saņēmāmies un guvām vēl vienu piezemējumu, kas visu izšķīra.

“Livland” Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa turpinājumā rīt, 4. septembrī, pulksten 16.00 Siguldā, “Depo” laukumā, “Miesnieki/Ķekava” mērosies spēkiem ar RK “Baldone”.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs

     [+] [-]

, 2011-09-04 11:47, pirms 13 gadiem
rītdienas spēli varēs aro kaut kur redzet tiešraidē?