Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas juniori zaudē Lietuvas regbistiem

Jānis Pārums

Latvijas juniori zaudē Lietuvas regbistiem
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Rezultāta šoreiz nebūs, jo tā bija pārbaudes spēle. Jāatzīmē gan, ka Latvijas U18 izlase zaudēja, un zaudēja itin pamatīgi. Toties galvenais bija iegūtā pieredze un parādītais cīņasspars.

Mūsu jaunie regbisti ļāva sāncenšiem piezemēt bumbu savā ieskaites laukumā kādas astoņas reizes. Savukārt paši visā mačā, kas ritēja četrus periodus pa 20 minūtēm, atzīmējās ar vienu piezemējumu.

Latvijas izlases galvenais treneris Mārtiņš Straume:
– Vairāk jāpiedomā pie spēles aizsardzībā. Labi nospēlēja sestie un septītie numuri. Patika komandas cīņasspars, patika mērķtiecība. Mūsu spēku samērs ar lietuviešiem bija 35 pret 65. Bet to jau vislabāk raksturo mūsu vietas B divīzijā – Lietuva ir 2. ailītē, bet mēs – 7.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs, Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs

     [+] [-]

, 2013-03-11 23:06, pirms 12 gadiem
Sportacentrs tur līmeni, tikai divas dienas pēc paša notikuma, un arī rezultātu nevar saskaitīt, ja viņi ienesa astoņus, bet mēs vienu, tad rezultāts ir 5:40 gudrinieki. Bet nē, tas taču sportacentrs, visu līdz galam nekad nevar izdarīt.