Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

“Lions” un “Chiefs” tiek pie uzvarām

Juris Miņins
Juris Miņins

“Lions” un “Chiefs” tiek pie uzvarām
Epizode no "Highlanders" un "KIngs" spēles.
Foto: AFP/Scanpix

Šajā nedēļas nogalā dienvidu puslodes spēcīgākās regbija komandas atsāka “Super Rugby” čempionātu un pie savām nu jau pirmajā cīņā, pēc “Chiefs” panākuma pār “Crusadersders”(23:13) notika līderu maiņa Australāzijas grupā.

“Super Rugby” čempionāts, pēc izlašu pārbaudes spēļu loga, atsākās ar divu Australāzijas grupas līderu, “Chiefs” un “Crusaders” cīņu, kas bija īpaši interesanta, jo abas komandas dotajā brīdī cīnījās par līderību grupā. Maču vēl īpašāku padarīja tas apstāklis, ka spēle norisinājās nevis kādas komandas mājas arēnā, bet gan neitrālā laukumā, Fidži pilsētā, Suvā. Šajā valstī “Super Rugby” spēle norisinās pirmo reizi.

Pievēršoties spēlei, jāsaka, ka “Chiefs” jau no paša sākuma ķērās pie galvenajiem darbiem, proti, viņi cīnījās par uzvaru un beigu beigās arī tika par to apbalvoti. Puslaiks, pēc diviem piezemējumiem “Chiefs” izpildījumā noslēdzās ar rezultātu 17:10, bet viss mačs, kas norisinājās lietainos laikapstākļos, ar 23:13.

Pēc šīs spēles abas komandas apmainījās vietām turnīra tabulā, jo “Chiefs” ieņēma pirmo vietu, bet
“Crusaders” noslīdēja uz trešo pozīciju. Otro vietu saglabāja “Brumbies”, kuri ar 43:24 pārspēja pastarīšus, “Reds”.

Dienvidāfrikas grupā gan nekādu izmaiņu turnīra tabulas augšgalā nebija. “Lions” ar 37:10 pārspēja “Sharks”, bet “Stormers” ļoti rezultatīvā mačā izrādījās pārāki pār “Rebels” ar 57:31.

Vēl būtu arī jāizceļ Argentīnas “Jaguares” komandas uzvara pār “Bulls” ar 29:11. Lai arī tas nedz vienai, nedz otrai komandai turnīra tabulā nekādas izmaiņas nenesa, argentīniešu regbistiem, kuriem tā ir pirmā sezona dienvidu puslodes spēcīgākajā čempionātā, šī bija pirmā uzvara pēc triju maču zaudējumu sērijas un trešā uzvara kopumā.

”Super Rugby”, 15. spēļu kārta

MājniekiViesiRezultāts
ChiefsCrusaders23:13
BrumbiesReds43:24
SunwolvesWaratahs12:57
HurricanesBluses37:27
RebelsStormers31:57
CheetahsForce30:29
LionsSharks37:10
KingsHighlanders18:48
JaguaresBulls29:11

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com