Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"STATS-Ķekava" Baltijā cīnīsies par trešo vietu

"STATS-Ķekava" Baltijā cīnīsies par trešo vietu
Foto: Jurijus Muravskis

Šodien zaudējumu Baltijas regbija kausa A divīzijas finālturnīrā piedzīvoja Rīgas rajona "STATS-Ķekava", pusfinālā ar rezultātu 22:11 piekāpjoties Lietuvas čempioniem Šauļu "Vairas-Jupoja" regbisitem.

Lietuvas pilsētās Šauļos un Panevēžā, kā arī Rīgā, sākušās Baltijas regbija kausa finālturnīra spēles. A divīzijā Latviju pārstāv Rīgas rajona kluba "Miesnieki" "STATS-Ķekava" komanda. Pirmajā finālturnīra spēlē Latvijas komanda ar rezultātu 22:11 zaudēja Šauļu "Vairas-Jupoja" komandai, tādējādi svētdien cīnīsies par bronzas medaļām ar Šauļu "Baltrex", kas savukārt šodien zaudēja Maskavas "Slava-Zenit" klubam.

Svarīgākos darbus, kas nodrošināja uzvaru, "Baltrex" spēlētāji paveica jau pirmajā puslaikā. Pēc saimnieku soda sitiena Ķekavas regbisti ātri izrāvās vadībā ar rezultātu 3:5, tomēr Šauļu komanda jau drīz trīsreiz ienesa bumbu pretinieku ieskaites laukumā un divreiz realizēja arī piešķirto sitienu. Otrā puslaikā beigās "Stats-Ķekavai" izdevās tik vien kā samazināt punktu starpību ar soda sitienu. Piezemējumu ''miesniekiem'' izdarīja Viktors Silvoniks, bet divus soda sitienus iesita Andrejs Aleksandrovs.

"Miesnieku" kluba prezidents un komandas galvenais treneris Uldis Bautris esports.lv stāstīja, ka zaudējumu pamatā bija pašu pieļautās kļūdas un pirmais "Vairas-Jupoja" izdarītais piezemējums. Tomēr treneris pateicās komandai par labu aizsardzību un labām uzbrukuma izdevībām, kas gan, diemžēl, tika palaistas garām. Trereris arī uzsvēra, ka spēle bijusi asa (vairāki spēlētāji guva traumas), taču cerības par trešo vietu ir reālas.

Finālā par pirmo vietu tiksies "Vairas-Jupoja" un "Slava-Zenit". Krievijas sportisti pusfinālā uzvarēja "Baltrex" ar rezultātu 11:25.

     [+] [-]

, 2009-07-03 22:54, pirms 15 gadiem
Daudz dzheki satraumeeejaas, bet taa speeele bij laba