Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas regbisti gatavojas spēlei pret Izraēlu

Jānis Celmiņš

Latvijas regbisti gatavojas spēlei pret Izraēlu
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Pēc uzvaras pār Andoras regbija izlasi Latvijas valstsvienības delegācija ieradusies Izraēlā, kur Natanjas pilsētā sākusi gatavoties mačam pret Izraēlas izlasi, kas plānota sestdien.

Latvijas izlases pārlidojums no Andoras uz Izraēlu kopā ar visiem pārbraucieniem ilga 16 stundas. Šobrīd mūsu izlase jau uzsākusi nopietnu gatavošanos mačam ar Slovākijas regbistiem.

„Spēka treniņi notiek pludmalē. Tiek veikta Andoras Latvijas spēles video analīze. Tiek veikti komandas spēles zīmējumā uzlabojumi taktiskā ziņā. Šodien paredzēti nedaudz vieglāki treniņi, lai spēlētāji atjaunotos. Ceturtdien plānota atpūtas diena. Piektdien paredzēti divi treniņi un teorija. Sestdien spēle paredzēta tepat kur esam „Natanjas Wingeitas” sporta institūta sporta bāze pulksten 14 00. Laika apstākļi ir treniņiem labvēlīgi. Gaisa temperatūra ir +25 grādi. Komandas noskaņojums ir pacilāts un kaujiniecisks. Pilsētas centrs no mūsu apmešanās vietas atrodas piecu kilometru attālumā. Traumu nav, visi veseli. Treneri strādā vaiga sviedros. Galvenais, lai sestdien mēs varētu nospēlēt godam,” par Izraēlā notiekošo informē LRF ģenerālsekretārs Māris Zeltiņš

Jau vēstīts, ka aizvadītajā sestdienā mūsu izlase ar 22:11 (7:3) pieveica Andoras izlasi, nopelnot četrus punktus un vienu bonusa punktu par četriem piezemējumiem.

Mūsu regbisti ENK 2B divīzijā tagad dala pirmo vietu ar Izraēlas valstsvienību – abām komandām ir pa 10 punktiem. Tiesa, mūsu nākamie sāncenši (6. aprīlī viesos) Izraēlas valstsvienība tos ieguvusi divos mačos, bet Latvija – trijos. Varam secināt, ka tā komanda, kas uzvarēs šajā spēlē, ieņems pirmo vietu 2B grupā pēc diviem cikliem un spēlēs Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā.

ENK 2B divīzijas turnīra tabula

VKomandaSUNZBPP
1.Izraēla2200210
2.Latvija3201210
3.Andora411206
4.Serbija310226
5.Dānija201102

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs

     [+] [-]

, 2013-04-03 19:19, pirms 12 gadiem
Vispār jau, ja nemaldos, pat, vinnējot Izraēlu, varam nebūt pirmie. Ja mēs minimāli vinnējam, bet Izraēla pēdējā spēlē dabū uzvaru un papildu punktu par četriem piezemējumiem, viņiem punktu vienalga vairāk.