Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāts regbijā: “Ežiem” devītā uzvara

Jānis Pārums

Latvijas čempionāts regbijā: “Ežiem” devītā uzvara
Foto: Zigismunds Zālmanis, Nikon

Piektdien, 2. septembrī, Juglas stadionā notika 20. “Livland” Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa piektās kārtas pirmā spēle starp “Eži/LMT” un “Livonia/Garkalne” regbistiem. Valsts čempioni “Eži/LMT” pārliecinoši uzvarēja ar 80:7 (44:0), izcīnot devīto uzvaru desmit spēlēs un ar 45 punktiem nostiprinoties regulārā čempionāta otrajā vietā. 50 punkti ir “Kalvei”, ar kuru “Eži/LMT” mērosies spēkiem nākamceturtdien. Savukārt “Livonia/Garkalne” piedzīvoja astoto neveiksmi desmit spēlēs un ar 10 gūtajiem punktiem pagaidām ieņem sesto ailīti turnīra tabulā.“Livland” Latvijas čempionāts regbijā: “Ežiem” devītā uzvaraPiektdien, 2. septembrī, Juglas stadionā notika 20. “Livland” Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa piektās kārtas pirmā spēle starp “Eži/LMT” un “Livonia/Garkalne” regbistiem. Valsts čempioni “Eži/LMT” pārliecinoši uzvarēja ar 80:7 (44:0), izcīnot devīto uzvaru desmit spēlēs un ar 45 punktiem nostiprinoties regulārā čempionāta otrajā vietā. 50 punkti ir “Kalvei”, ar kuru “Eži/LMT” mērosies spēkiem nākamceturtdien. Savukārt “Livonia/Garkalne” piedzīvoja astoto neveiksmi desmit spēlēs un ar 10 gūtajiem punktiem pagaidām ieņem sesto ailīti turnīra tabulā.

“Eži/LMT” treneris Juris Straume:
– Sanāca laba treniņspēle pirms pirms gaidāmās tikšanās ar “Kalvi”. “Livonia/Garkalne” sastāvā bija daudzi fiziski spēcīgi spēlētāji, taču viņi pieļāva daudz tehniskā brāķa un bieži kļūdījās. Mēs daudz iespēlējām jaunos regbistus. Labi nocīnījās trīsceturtdaļnieki, kas vienreiz sekmīgi izrāvās cauri sāncenšu aizsardzības līnijai. Mūsu sastāvā nespēlēja Mareks Larionovs, bet viens no līderiem Kristaps Bērziņš guva traumu – ātrā izrāvienā sarāva kājas muskuli. Cerēsim, ka līdz nākamajai ceturtdienai viņš spēs atgūties.

“Livonia/Garkalne” treneris Jānis Zuments:
– Puiši nocīnījās godam. Mums bija jauns sastāvs un grūti pret tik spēcīgiem sāncenšiem kaut ko daudz vairāk no viņiem sagaidīt. Vairāk domājām par spēli nākamajā kārtā pret LLU, kas mums ir ļoti svarīga no turnīra tabulas viedokļa. Vienīgo piezemējumu mūsu labā izdarīja Raimonds Millers, bet realizācijas sitienu precīzi izpildīja Rodžers Purmalis.

“Livland” Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa turpinājumā rīt, 3. septembrī, pulksten 12.00 Vaidavā Valmieras “Fēnikss” uzņems LLU, bet svētdien, 4. septembrī, pulksten 16.00 “Miesnieki/Ķekava” mērosies spēkiem ar RK “Baldone”.

Infromāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs, Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs

     [+] [-]

, 2011-09-02 23:38, pirms 13 gadiem
Tagad vismaz regulārajā čempionātā ir intriga - kurš būs pirmais - Eži vai Kalve?