Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Meškovam un Reizniecei-Ozolai neizšķirti Eiropas klubu kausa izcīņas otrajā kārtā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Meškovam un Reizniecei-Ozolai neizšķirti Eiropas klubu kausa izcīņas otrajā kārtā
Ņikita Meškovs. Foto: Latvijas Šaha federācija

LETA. Latvijas šahisti Ņikita Meškovs un Dana Reizniece-Ozola otrdien cīnījās neizšķirti savās partijās Eiropas klubu kausa izcīņā.

Meškovs (reitings - 2566) otrajā mačā ar melnajām figūrām spēlēja neizšķirti pret itālieti Marko Galanu (2265), palīdzot somu komandai no Vammalas pieveikt angļu "Celtic Tigers" ar 4,5-1,5.

Tikmēr Reizniece-Ozola (2279) otro maču ar melnajām figūrām spēlēja neizšķirti ar izraēlieti Giju Govu (2121) no Haifas "Nesher" vienības. Latvietes pārstāvētā Stokholmas komanda "Wasa" maču zaudēja ar 2,5-3,5.

Jau vēstīts, ka pirmajā kārtā Meškovs spēlēja neizšķirti pret pasaules čempionu norvēģi Magnusu Kārlsenu, bet Reizniece-Ozola cīnījās neizšķirti ar Pāvelu Tregubovu.

Pēc divām kārtām Meškova komanda ar vienu panākumu divos mačos ieņem dalītu 41.vietu, bet Reiznieces-Ozolas klubs bez uzvarām ir 68.pozīcijā 70 vienību konkurencē.

37.Eiropas klubu kauss noslēgsies 9.oktobrī.

Izmantotie resursi:
LETA