Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Svētdien gaidām Jūs Dzintaru pludmalē - "King of the beach"

Jānis Celmiņš

Svētdien gaidām Jūs Dzintaru pludmalē - "King of the beach"
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: fivb.com

Svētdien, 31.jūlijā no plkst.12.00 Dzintaru pludmalē Jūrmalā norisināsies īpašs pludmales volejbola šova turnīrs „King of the beach”, kuru Latvijas Pludmales volejbola līga sadarbojoties ar Latvijas Olimpisko komiteju organizē jau trešo gadu. Šajā turnīrā piedalīsies 8 labākie Latvijas pludmales volejbolisti, viņu vidū arī Mārtiņš un Jānis.

„King of the beach” turnīrs Latvijā notiks jau trešo reizi. 2009.gadā pirmajā turnīrā uzvarētāja laurus plūca Toms Šmēdiņš, bet pērn visprasmīgākais izrādījās Aleksandrs Samoilovs. Turnīrā šogad piedalīsies astoņi dalībnieki, kuru vidū arī Mārtiņš un Jānis. Šī būs vienīgā iespēja abus redzēt spēlējam Latvijas smiltīs.

Lai arī sezona ir smaga un brīvā laika vīriem tik pat kā nav, Mārtiņš un Jānis piekrituši dalībai šajā turnīrā un rīt visus savus atbalstītājus gaida Dzintaru pludmalē (netālu no Dzintaru koncertzāles).

Turnīra sākums pulksten 12:00! Turpinot tradīciju, organizatori arī šogad piedāvās ne tikai spraigas un interesantas cīņas volejbola laukumā, bet arī dažādus konkursus, atrakcijas un šova programmas visas dienas garumā, kurās varēs piedalīties ikviens klātesošais.

Dalībnieki: Toms Šmēdiņš, Aleksandrs Samoilovs, Ruslans Sorokins, Mārtiņš Pļaviņš, Jānis Šmēdiņš, Artis Caics, Toms Vanags un Ingars Ivanovs.

p.s. Nekautrējaties rīt doties klāt Jānim un apsveikt viņu Dzimšanas dienā! :)

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!