Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Šmēdiņš devušies uz Ķīnu

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Šmēdiņš devušies uz Ķīnu
Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Jānis Celmiņš

Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš kopā ar treneri Aigaru Birzuli šodien devušies uz Ķīnu, kur no 3. līdz 9. maijam risināsies Pasaules kausa (PK) izcīņas otrais posms.

Vakar Dzintaru pludmalē Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš aizvadīja savu pēdējo treniņu pirms došanās uz PK otrā posma sacensībām Ķīnā. Šmēdiņš no Vācijas, kur aizvadīja klasiskā volejbola sezonu atgriezās vien aizvadītās nedēļas nogalē, tādejādi kopā ar Pļaviņu abi aizvadīja vien trīs treniņus.

Dueta treneris Aigars Birzulis pirms došanās uz Ķīnu atzina, ka brīnumus pirmajā posmā diez vai būs lemts sagaidīt. "Esam izvirzījuši uzdevumu cienīgi nospēlēt visas spēles, bet brīnumus diez vai parādīsim. Sportā gadās visādi, taču pagaidām esam patālu no optimālās formas." Šmēdiņš vien piebilda, ka ar katru treniņu jūtoties ar vien labāk. Atpūta starp sezonu zālē un pludmales volejbolu bijusi pietiekama un Šmēdiņš ir gatavs vasaras sezonai.

Uz PK otro posmu puiši dodas laicīgi un kā pastāstīja treneris Aigars Birzulis, laiks tikšot izmantots lietderīgi. "Braucam laicīgi, lai varētu labāk aklimatizēties un patrenēties kopā ar citiem pasaules duetiem."