Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Latvijas komandu duelis: Kvalifikāciju sāksim pret Sorokinu un Buividu

Jānis Celmiņš

Latvijas komandu duelis: Kvalifikāciju sāksim pret Sorokinu un Buividu
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Ķīnas pilsētā Šanhajā otrdienas rītā startēs pirmais "Grand Slam" posms pludmales volejbolā. Tāpat kā sezonas pirmajā turnīrā "Fuzhou Open", arī Šanhajā startēs trīs Latvijas dueti, tiesa, diviem pāriem sacensības būs jāsāk no kvalifikācijas. Tā nu sančis, ka Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs pirmajā turnīra spēlē tiksies savstarpējā spēlē. Mačs risināsies uz otrā korta, bet tā sākums paredzēts pulksten 4.50 pēc Latvijas laika.

Pļaviņš/Solovejs kvalifikācijā izlikti ar 11.numuru, bet Sorokins/Buivids – ar 22. Mārtiņa aprēķins vēl pirms kvalifikācijas turnīra tehniskās sanāksmes bija, ka pirmajā kārtā būs jāspēlē ar otru Latvijas komanda, un tas apstiprinājās.

Spēles sākums paredzēts plkst.4:50 pēc Latvijas laika, mačs notiks otrajā kortā. Cīņas uzvarētājs otrajā kvalifikācijas kārtā sacentīsies ar pieredzējušajiem norvēģiem Iveru Andreasu Horemu un Geiru Eitūnu (6.), kuru kopējais vecums ir 71 gads (37 un 34 kadi).