Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Basketbolists Blūms viesojas "Brazīlijā" un dāvanā saņem Pļaviņa kreklu

Jānis Celmiņš

Basketbolists Blūms viesojas "Brazīlijā" un dāvanā saņem Pļaviņa kreklu
Foto: Brazil.lv

Pludmales sporta centrs „Brazīlija” 2011.gada 6.jūnijā atvēra bērnu radošo dienas centru, kas norisinās jau otro gadu un paredzēts bērniem vecuma grupās no 4 līdz 6 un no 7 līdz 14 gadiem.

Dienas centrs strādā darba dienās no 8.00 līdz 19.00, nodarbības notiek latviešu valodā, bet laipni gaidīti arī angliski un krieviski runājošie audzēkņi, ar kuriem pasniedzēji runās viņu dzimtajā valodā. Aktivitātes un nodarbības mudinās bērnus kļūt drošākiem, sportiskākiem, aktīvākiem un patstāvīgākiem, kā arī atklāt sevī jaunus talantus un apgūt sociālās prasmes saskarsmē ar citiem bērniem.

Bērnus katru dienu sagaida mūsu jaukie audzinātāji, ar kuriem kopā bērni izveido savu dienas plānu. Katru nedēļu ir izvirzīts viens temats, kuru bērni piedzīvos dažādas aktivitātēs - „Brazīlijas nedēļa”, „Latgaļu nedēļa,” „Jāņu nedēļa”, „Talantu nedēļa” u.c. Brazīlijā regulāri viesojas Latvijas mēroga zvaigznes, lai sniegtu padomus un dalītos pieredzē.

22.jūnijā Brazīlijā Jāņu nedēļas ietvaros viesojās atraktīvais un talantīgais Latvijas izlases basketbolists Jānis Blūms. Jānis uz Brazīlija atbrauca kopā ar savu dēliņu Robertu, sniedza autogrāfus un fotografējās ar mūsu mazajiem apmeklētājiem. "Brazīlijas" direktors Edgars Buļs pasniedza Jānim Brazīlijas Zelta dueļa kreklu, jo Jāņa hobijs ir pludmales volejbols, un nu viņš varēs uzspēlēt Mārtiņa Pļaviņa formā (attēlā).

Šī nedēļa bērniem ir skautu un gaidu nedēļa, kurā bērni:
1. apzina skautu un gaidu vēsturi, parašas, tērpus un atribūtiku;
2. apgūst iemaņas telts celšanā, ugunskura veidošanā, orientēšanos apvidū bez kompasa, laika noteikšanā pēc saules;
3. piedalās komandu sacensībās, kurās izmanto iepriekš apgūtās zināšanas un iemaņas.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!