Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Dodamies uz Poliju

Jānis Celmiņš

Dodamies uz Poliju
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Trešdien mums ļoti agrs rīts! Jau ap pulksten 4.00 dodamies uz Polijas pilsētu Stare Jablonki, kurš šajā nedēļā risināsies kārtējais FIVB „Grand Slam” turnīrs.

Aizvadīto nedēļu, kopš neveiksmīgā mēģinājuma nokļūt Kanādas pilsētā Kvebekā, kur risinājās Pasaules kausa posms, Mārtiņš un Jānis aizvadīja trenējoties pēc pilnas programmas. Reti kad sezonas laikā rodas iespēja tik pilnvērtīgi patrenēties un to duets izmantoja, gandrīz katru dienu trenējoties pa divām reizēm. Lietas par un ap nokļūšanu Kvebekā ir noliktas malā (ne aizmirstas) un šobrīd komanda cenšas savas domas veltīt tikai un vienīgi tuvākajiem turnīriem.

Jau trešdienas agrā rītā, ar saviem tuvākajiem atbalstītājiem, dodamies ceļā uz Polijas pilsētu Stare Jablonki, kur šonedēļ kārtējais FIVB „Grand Slam” turnīrs. Jau rīt kvalifikācijas sacensībās startēs Jāņa brālis Toms Šmēdiņš un Artis Caics. Viņu veiksmes gadījumā šī „Grand Slam” turnīra pamatsacensībās startēs uzreiz trīs mūsu dueti. To Tomam ar Arti novēl sasniegt arī Pļaviņa un Šmēdiņa komanda.

Pagājušajā gadā Stare Jablonki notiekošais turnīrs Mārtiņam un Jānim bija salīdzinoši veiksmīgs – izcīnīta 9. vieta. Arī šogad duets mērķē uz ko līdzīgu, protams, cenšoties sasniegt iespējami augstākas vietas. Mārtiņam šī būs jau sestā reize, kad viņš startē kādā turnīrā Stare Jablonki pilsētā, bet Jānim - ceturtā.

Turnīru sāksim ar pamatturnīru ceturtdien, bet mūsu pretinieki apakšgrupā kļūs zināmi trešdienas vakarā pēc tehniskās sanāksmes.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!