Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Šmēdiņš devušies uz Poliju

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Šmēdiņš devušies uz Poliju
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: www.fivb.com

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš vakar vakarā devās uz savu šīs sezonas trešo Pasaules kausa posmu pludmales volejbolā, kas jau trešdien startēs Polijas milsētā Mislovicē. Šoreiz Mārtiņam un Jānim līdzi devies ne tikai treneris Aigars Birzulis, bet arī pavisam neliela atbalstu grupiņa.

Aizvadītajos divos Pasaules kausa posmos Ķīnā un Romā (pirmais šīs sezonas "Grand Slam" turnīrs) Pļaviņam un Šmēdiņam kvalifikācijas turnīra barjeru pārvarēt neizdevās, tāpēc puišu garastāvoklis nav no labākajiem, taču arī deguni netiek nokārti.

Izmantojot labvēlīgos laika apstākļus Latvijā un labi patrenējušies pēc atgriešanās no Romas, Pļaviņš un Šmēdiņš vakar sēdās automašīnā, lai dotos uz Mislovci (Polijā), kur jau trešdien paredzētas PK posma kvalifikācijas turnīra spēles. Jācer, ka ar trešo piegājienu Latvijas duetam izdosies iekļūt pamatturnīrā.

Šoreiz Mārtiņam un Jānim līdzi devies ne tikai treneris Aigars Birzulis, bet arī pavisam neliela atbalstu grupiņa - Jāņa Šmēdiņa tēvs Andris un draudzene Elīna. Jācer, ka atbalsts mūsu pārim palīdzēs!

  +1 [+] [-]

, 2010-05-24 14:35, pirms 14 gadiem
cerams Polijas smiltis būs veiksmīgas

  +1 [+] [-]

, 2010-05-24 15:09, pirms 14 gadiem
Lai veicas!!