Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Longbīčā sākam ar pamatturnīru, pirmie pretinieki - itāļi

Jānis Celmiņš

Longbīčā sākam ar pamatturnīru, pirmie pretinieki - itāļi
Mārtiņš Pļaviņš
Foto:Cev.lu

Pēdējās nedēļas Latvijas pludmales volejbola vadošajiem duetiem nav bijušas veiksmīgas. Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs pirmdien devās uz Longbīču (ASV), lai mēģinātu reabilitēties par pēdējiem diviem neveiksmīgajiem turnīriem, kuros neizdevās pārvarēt kvalifikācijas barjeru.

Interesanti, ka no Rīgas uz ASV Mārtiņš un Aleksandrs devās kā kvalifikācijas turnīra dalībnieki, taču ieradās jau kā pamatturnīra… Gadās arī tā! Mūsējie bija pirmie aiz strīpas, un tā kā bija paklīdusi informācija, ka Krievijas duetiem ir problēmas ar vīzu kārtošanu, Pļaviņš/Solovejs uz Longbīču devās. Sākotnēji gan pastāvēja variants, ka šī nedēļa tiks veltīta treniņiem un startam Latvijas čempionāta posmā, taču plāni mainījās. Iespēja startēt pamatturnīrā ir jāizmanto!

Longbīčas turnīrā Latvijas otrā komanda izsēta ar 29.numuru un iekļauta D grupā. Jau pirmie mūsējo pretinieki ASV turnīrā būs ļoti nopietni – Eiropas čempioni Nikolai un Lupo. Maču Latvijas un Itālijas vienības uzsāks trešdienas vēlā vakarā plkst.23:30 pēc Latvijas laika (2.laukums). Vēl D grupā cīnīsies šveicieši Gabatūlers / Geršons un poļi Kadziola / Salankevičs.