Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Prāgā jāsāk pret Francijas brāļu duetu

Jānis Celmiņš

Prāgā jāsāk pret Francijas brāļu duetu
Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Mārtiņš un Jānis ceturtdienas rītā ar spēli pret brāļiem Endiju un Kevinu Cesiem no Francijas uzsāks dalību FIVB Pasaules kausa posmā Prāgā (Čehijā). Mača sākums jau pulksten 10.00 pēc Latvijas laika.

Sezona lēnām uzņem apgriezienus un olimpiskā kvalifikācija tuvojas loģiskām beigām. Sezonu Jānis un Mārtiņš sāka ar izcīnītu 13. vietu Pasaules kausa posmā Polijā, kam sekoja 17. un 9. vieta „Grand Slam” turnīros Ķīnā. Atšķirībā no pēdējiem diviem turnīriem, komandas cīņas nesāks apakšgrupās, jo turnīrs Prāgā ir OPEN formāta un ritēs pēc ierastās divmīnusa sistēmas.

Pamatturnīrā Jānis un Mārtiņš izsēti ar 17. numuru un sacensības sāks pret brāļiem Endiju un Kevinu Cesiem no Francijas, kuriem ticis 16. numurs. Abi dueti savā starpā tikušies vien reizi. Pagājušajā vasarā „Grand Slam” turnīrā Stavangerā (Norvēģija) latvieši uzvarēja divos setos. Pēdējos divos turnīros (Ķīnā) brāļi pamatturnīriem kvalificēties nespēja, taču labāko rezultātu uzrādījuši Polijā, kur izcīnīta 9. vieta.

Maču Latvijas un Francijas dueti aizvadīs uz ceturtā korta, kas nedos cerības Latvijas sporta draugiem maču vērot video tiešraidē. Cīņas sākums pulksten 10.00 pēc Latvijas laika.

Pāra uzvarētājiem otrajā kārtā, visticamāk, pretī stāsies olimpiskie čempioni Tods Rožders un Fils Dahauzers, kuriem pirmajā cīņā pretī stāsies čehi Kufa un Hadrava.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins), Improve Your Experience | Facebook (facebook.com/Plavins.Smedins) un uzzini pirmais!