Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš: "Pierādījām, ka labāko četriniekā neiekļuvām nejauši"

Jānis Celmiņš

Šmēdiņš: "Pierādījām, ka labāko četriniekā neiekļuvām nejauši"
Jānis Šmēdiņš
Foto: fivb.org

„Viņi labi uzservēja, mums spēle īsti negāja. Spēlēs pret tik spēcīgiem pāriem tik daudz kļūdu pieļaut nedrīkst,” pēc pēdējās spēles atzīst Jānis Šmēdiņš, kurš duetā ar Mārtiņu Pļaviņu aizvadītajā nedēļā Romā notiekošajā pasaules čempionātā pludmales volejbolā izcīnīja augsto ceturto vietu.

Cīņā par bronzas medaļām Pļaviņš / Šmēdiņš spraigā trīs setu cīņā atzina 2009. gada pasaules čempionu, vāciešu Juliusa Brinka un Jonasa Rekermana pārākumu, ierindojoties ceturtajā vietā, kas ir augstākais sasniegums Latvijas pludmales volejbola vēsturē.

„Viņi labi uzservēja, mums spēle īsti negāja. Spēlēs pret tik spēcīgiem pāriem tik daudz kļūdu pieļaut nedrīkst. Kopumā bija labi, pacīnījāmies un pierādījām, ka labāko četriniekā neesam iekļuvuši nejauši. Ir kur augt,” pēc pēdējā mača pret Vācijas duetu atzīst Jānis Šmēdiņš, kurš šajā čempionātā bija viens no jaunākajiem dalībniekiem. „Visi dueti, kuri izcīnīja medaļas ir ar nopietniem vārdiem – topa veči. Pret tādiem pagaidām ir grūti. Nekas, degunus neesam nokāruši,” piebilst Jānis.

Tas, ka pēc tik veiksmīgi aizvadīta turnīra tomēr nācies palikt bez medaļas Jāni pārāk nesarūgtina. „Jā, varbūt nedaudz, bet kopumā nē. Varam būt ļoti apmierināti, jo olimpiskajā reitingā noteikti uzlabosim savu vietu un būsim desmitniekā. Protams, medaļu gribējās, bet neko darīt. Strādāsim, lai nākotnē uzvarētu šādus spēcīgus duetus,” pauž Šmēdiņš.

Mūsu pāris cīņā par trešo vietu izjutis arī skaļu vietējo līdzjutēju atbalstu. „Mēs tur bijām autsaideri un parasti līdzjutējiem tādi patīk, izņēmums nebija arī šī reize. Atbalsts bija jūtams, tādā atmosfērā bija ļoti patīkami spēlēt.”

Jau pirmdienas vakarā (plkst. 17.55) Mārtiņš un Jānis, kā arī viņu treneris Aigars Birzulis, atgriezīsies mājās. Otrdien vīriem paredzēta foto sesija Latvijas Olimpiskās komitejas vajadzībām, pāris brīvas dienas un piektdien jau tiks atsākta gatavošanās nākamajiem turnīriem.

FIVB rangā jau desmitā vieta!

Pēc notikušā pasaules čempionāta duets Pļaviņš / Šmēdiņš FIVB Pasaules rangā pakāpušies jau uz dalītu desmito vietu. Pirmie rangā uz šo brīdi ir pasaules čempioni Alisons un Emanuels (Brazīlija).

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!

 +13 [+] [-]

, 2011-06-20 12:09, pirms 13 gadiem
10. vieta rangā jau ir - respect.

Aktuāls jautājums paliek - vai šim pārim nav pilnībā jāaizmirst par zāles voleju?

  +8 [+] [-]

, 2011-06-20 12:20, pirms 13 gadiem
chipo rakstīja: 10. vieta rangā jau ir - respect.

Aktuāls jautājums paliek - vai šim pārim nav pilnībā jāaizmirst par zāles voleju?
Sportisko formu jau kaut kā vajadzēs uzturēt..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-20 12:50, pirms 13 gadiem
cik pāri no ranga tiek uz OS?

  -2 [+] [-]

, 2011-06-20 13:13, pirms 13 gadiem
Pieradijushi butu, ja butu uzvarejushi kaut cinja par 3.vietu; tagad arguements par "iespejams vishaljavnako zaru PC vesture" joprojam paliks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-06-20 14:55, pirms 13 gadiem
No ranga uz OS tiek 18 pāri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-20 15:29, pirms 13 gadiem
asais metējs rakstīja: bet kā tad ar četriem pāriem no brazīlijas ,četriem no vācijas un trim no amerikas kuri ir priekšā somoilovam/sorokinam...
Vai tad nebija tā ,ka no katras valsts tikai 2 tiek uz OS ??????
No pasaules ranga tiek 16 labākie pāri un max. divi pāri no vienas valsts FIVB Volleyball News

     [+] [-]

, 2011-06-20 20:13, pirms 13 gadiem
IDIOTS!!!!
HB rakstīja: Pieradijushi butu, ja butu uzvarejushi kaut cinja par 3.vietu; tagad arguements par "iespejams vishaljavnako zaru PC vesture" joprojam paliks