Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Mūs atbalsta "Pludmale Rīga", aicinot visus uz pirmo šīs vasaras turnīru

Jānis Celmiņš

Mūs atbalsta "Pludmale Rīga", aicinot visus uz pirmo šīs vasaras turnīru
Foto: pludmaleriga.lv

Esot Prāgā saņēmām sveicienus un laba vēlējumus no pludmales volejbola fanātiem un dažāda līmeņa "bīča" turnīru organizatoriem "Pludmale Rīga". Puiši atgādina, ka šajā nedēļas nogalē „Pludmalē Rīga”, Ķeizarmežā risināsies šīs vasaras pirmais turnīrs.

21. maijā paredzēts sezonas atklāšanas pludmales volejbola turnīrs „Ķeizarmežā”. Sākot ar šo turnīru tiks aizsākts 2011. gada turnīru cikls, kuri norisināsies Ķīšezera krastā, „Pludmale Rīga” smilšu stadionā. Plašāka informācija šeit - Pludmale Rīgā Ja Mārtiņš un Jānis Prāgā aizspēlēsies līdz spēlēm sestdien, „Pludmale Rīga” turnīra norises vietā sola LIVE rezultātus no kortiem Prāgā.

Mārtiņš un Jānis gan pagājušajā vasarā, gan pirms šīs sezonas bija bieži „Pludmale Rīga” smilšu malēji un tādi noteikti būs arī šosezon. Sakām paldies par labajiem vārdiem „Pludmale Rīga” pārstāvjiem.