Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Šmēdiņš devušies uz Romu

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Šmēdiņš devušies uz Romu
Jānis Šmēdiņš

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš šorīt, kopā ar treneri Aigaru Birzuli, devušies uz Romu, kur jau rīt sāksies šīs sezonas pirmais FIVB "Grand Slam" turnīrs pludmales volejbolā.

Laiku kopš šīs sezonas pirmā starta (Šanhajā) un pirmo "Grand Slam" turnīru Pļaviņš / Šmēdiņš pavadīja aktīvos treniņos Olimpiskajā Sporta centrā, kā arī Jūrmalā vairāk kārt spēlējot sparingus ar Aleksandru Samoilovu un Ruslanu Sorokinu. Visus noteikti interesē kā duetiem veicās, varam informēt, ka sekmes bija mainīgas.

Pēc aizvadītās nedēļas treniņiem dueta treneris Aigars Birzulis atzina, ka puiši jūtami prognozējuši, taču visu kā vienmēr parādīšot sniegums laukumā. Sarēķināts, ka kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā Mārtiņam ar Jāni pretī stāsies viens no Brazīlijas duetiem, kas, protams, nekādu vieglo pastaigu negarantē. Pirmais mačs jau rīt!

Romā sacensības ar kvalifikāciju sāks arī Inguna Minusa un Inese Jursone, bet Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins pirmo spēli aizvadīs ceturtdien – turnīra pamatsacensībās.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-17 12:13, pirms 14 gadiem
Lai viņiem tur veicaas!!

     [+] [-]

, 2010-05-18 11:11, pirms 14 gadiem
Nu cik es skatas,preti nāk NED Boersma/Paulides.
Cikos spēle?