Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Blogs: Birzulis: Turnīrs jāvērtē kā labs!

Jānis Celmiņš

Blogs: Birzulis: Turnīrs jāvērtē kā labs!
Aigars Birzulis
Foto: PlavinsSmedins.lv

Esam aizvadījuši kārtējos mačus. Kā jau teicu pirms EČ, tad es neizvirzīju nekādus konkrētus mērķus, jo mums šajā sezonā galvenais ir kopējais Olimpiskais reitings. Tāpēc šis turnīrs pēc rezultāta ir jāvērtē kā labs.

Mūsu galvenie konkurenti no Eiropas cīņā par olimpiskajiem reitinga punktiem palika aiz mums un tas ir pats galvenais. Ja vērtē turnīrā aizvadītās spēles, tad neizdevās mačs pret nīderlandiešiem grupā, kas, iespējams, atņēma arī kādu no čempionāta medaļām, bet tur nu vairs neko mainīt nevar.

Rīt medaļas dalīs trīskārtējie Eiropas čempioni Numerdors / Šuils (Nīderlande), labākie divi Vācijas dueti un šveicieši. Par pārsteigumu jāuzskata poļu Fijaleka / Prūdela 9. vieta, jo viņi speciāli izlaida Klāgenfurtes „Grand Slam” turnīru, lai te tiktu pie medaļām, bet tas nenostrādāja. Tas vien liecina kaut vai par mūsu 5. vietas vērtību.

Arī mačs pret Brinku / Rekermanu tika nospēlēts līmenī. Pirmajā setā sākumā divas reizes varējām atrauties - šoreiz neizdevās labi uzbrukumi pēc aizsardzības, bet setu galotnēs vācieši ar labu servi panāca lūzumu. Pagaidām viņiem zaudējam tieši servē un tas ir darbs nākotnei.

Mums vēl šajā sezonā atlikuši divi turnīri, kurus Jānis ar Mārtiņu spēlēs kopā. Centīsimies tajos vēl papildināt savu punktu bagāžu, lai droši skatītos nākošās sezonas virzienā. Esam pietiekami labi sapratuši kādā virzienā jāstrādā tālāk un to arī centīsimies darīt, bet jums cienījamie līdzjutēji sakām paldies par interesi un atbalstu. Ceram, ka neizcīnītās medaļas dāvāsim jums kādu citu reizi… :)

Tas arī viss no 2011. gada Eiropas čempionāta! Ceru, ka mani blogi no Eiropas čempionāta radīja kaut minimālu, bet tomēr klātbūtnes efektu

Ar cieņu,
Aigars Birzulis

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!

  +1 [+] [-]

, 2011-08-14 11:49, pirms 13 gadiem
Šādā veidā veidoti dienas apraksti ir ļoti laba lieta. Radīja labāku sapratni par notiekošo. Varbūt tiešām pat nedaudz arī klātbūtnes efektu. Paldies! Protams, ka puišiem par cīņu arī paldies!