Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Šmēdiņš pieteikuši dalību "Zelta OPEN" pirmajam posmam

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Šmēdiņš pieteikuši dalību "Zelta OPEN" pirmajam posmam
2009. gada "Zelta OPEN" otrā posma pjedestāls
Foto: www.beachvolley.lv

Pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš pieteikuši dalību Latvijas čempionāta "Zelta OPEN" pirmajam posmam, kas nākamajā nedēļas nogalē risināsies Jūrmalā, Dubultu pludmalē.

Jau nākamajā nedēļas nogalē Jūrmalā, Dubultu pludmalē risināsies Latvijas čempionāta "Zelta OPEN" pirmais posms vīriešu duetiem. Pagājušajā piektdienā noslēdzās pieteikumu pieņemšana turnīram un dalībnieku vidū ir arī Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš. Nākamās nedēļas ievadā gan duets dosies uz Čehiju, kur no 15. – 20. jūnijam risināsies kārtējais FIVB Pasaules kausa posms, taču gadījumā, ja turnīrs mūsējiem noslēgsies ātrāk kā gribētos, viņi nekavējoties atgriezīsies Latvijā, lai startētu Latvijas čempionāta pirmajā posmā.

Treniņus pēc muguras savainojuma apārstēšanas vakar atsāka arī Pļaviņš šobrīd duets ir apņēmības pilns startiem Čehijā. "Ja Čehijā mums neies kā pašiem gribētos, brauksim atpakaļ un spēlēsim Latvijas čempionāta posmā. Ir taču jāatrādās arī vietējiem pludmales volejbola draugiem," atzīst Mārtiņš Pļaviņš.

Pēdējo reizi Pļaviņš / Šmēdiņš Latvijas čempionāta posmā startēja 2009. gada vasarā, kad "Zelta OPEN" otrā posma finālā pieveica Aleksandru Samoilovu / Ruslanu Sorokinu.

     [+] [-]

, 2010-06-13 10:16, pirms 14 gadiem
Gaidu "King of the Beach"! Patīkamus laikapstākļus un veiksmīgu startu!

  +2 [+] [-]

, 2010-06-14 10:21, pirms 14 gadiem
Pēdējo reizi Pļaiņš / Šmēdiņš - atvaino autor, visiem gadaas, bet nu paarsmeejos gan
Starpcitu teikums - gadījumā, ja turnīrs mūsējiem noslēgsies ātrāk kā gribētos - ir labs! It kaa buutu veel varianti, njemot veera traumu un vispaar shii gada speeli