Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

FIVB rangā divas vietas zemāk - 12. vieta

Jānis Celmiņš

FIVB rangā divas vietas zemāk - 12. vieta
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: www.fivb.org

Mārtiņš un Jānis šodien (11. jūlijā) publicētajā FIVB Pasaules rangā, salīdzinājumā ar aizvadīto nedēļu, noslīdējuši divas vietas zemāk un šobrīd ieņem 12. vietu.

Jau vēstīts, ka pēc veiksmīgi aizvadītā sezonas sākuma un izcīnītās ceturtās vietas pasaules čempionāta Romā Jānis un Mārtiņš pirmo reizi ielauzās labāk desmitniekā un vietu tur saglabāja divas nedēļas. Pēc 17. vietas „Grand Slam” turnīrā Gštādē duets divas vietas zaudējis un šobrīd rangā ieņem 12. vietu.

Šobrīd duets izcīnījis 1700 reitinga punktus. Jāpiemin, ka Jānis un Mārtiņš ir vienīgie top pāru vidū, kuri piedalījušies vien piecos turnīros. Lielākā daļa top 20 pāru startējuši sešos vai septiņos turnīros.

Pasaules ranga līderi joprojām ir brazīlieši Alisons/Emanuels ar 4460 punktiem, otrie amerikāņi Tods Rodžers/Fils Dalhauzers (3820 punkti), bet trešajā vietā atrodas Vācijas duets Jūliuss Brinks/Jonass Rekemans (3640 punkti). Interesanti, ka tieši šādā secībā šie trīs dueti sarindojās arī uz goda pjedestāla Gštādes „Grand Slam” turnīrā.

Nākamais mūsu turnīrs Maskavā

Pēc izcīnītās 17. vietas Gštādē Jānis un Mārtiņš mājās atgriezās jau sestdienas rītā un nedēļas nogalē atvilka elpu. Šīs nedēļas sākumā duets trenēsies, bet jau trešdien dosies uz šīs sezonas ceturto FIVB „Grand Slam" turnīru, kas risināsies Krievijas galvaspilsētā Maskavā. Arī mēneša turpinājums gaidāms visai saspringts. Pēc dalības sacensībās Maskavā visi labākie pludmales volejbolisti dosies uz Kvebeku, bet pēc tam Latvijai ģeogrāfiski vistuvākais FIVB organizētais turnīrs – Polijas pilsētā Stare Jablonki. Dzirdētas runas, ka šo turnīru plāno apmeklēt paprāva Latvijas fanu armija, apmēram, 50 līdzjutēju.

Vai arī tu jau esi izbrīvējis jūlija pēdējo nedēļu, lai dotos uz Poliju? Nenokavē!

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!