Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

J. Šmēdiņš uzsācis treniņus smiltīs, mājās būs ceturtdien

Jānis Celmiņš

J. Šmēdiņš uzsācis treniņus smiltīs, mājās būs ceturtdien
Jānis Šmēdiņš
Foto: www.cev.lu

Jānis Šmēdiņš jau rīt atgriezīsies Latvijā, lai uzreiz atsāktu treniņus kopā ar Mārtiņu Pļaviņu. Jānis jau pirmdien un otrdien aizvadījis divus treniņus smiltīs Berlīnē, šodien izpildīs pēdējās saistības pret „SCC” klubu un rīt agri no rīta dosies mājup.

Pēdējo spēli Vācijas Bundeslīgā Jānis aizvadīja sestdien, kad viņa pārstāvētā Berlīnes „SCC” komanda piedzīvoja trešo zaudējumu Bundeslīgas finālsērijā, izcīnot sudraba godalgas.

Jau pirmdien un otrdien Jānis „iekāpa” smiltīs Vācijā un aizvadīja divus treniņus. Šodien brīvdiena, bet vakarā jātiekas ar Berlīnes „SCC” kluba faniem. Jau rīt no rīta Jānis ieradīsies Rīgā, lai uzsāktu treniņus kopā ar Mārtiņu. Nedēļas nogalē vēl paredzēts paciemoties pie vecākiem Kuldīgā un tad smiltīm Jānis „atdosies” par visiem simts procentiem.

„Sākums noteikti nebūs viegls, jāieskrienas, jāieiet formā un jāsaspēlējas. Panākumi būs,” pārliecinoši saka Šmēdiņš. Jāņa un Mārtiņa pirmais starts paredzēts Čehijā (Prāgā), kad tur 17. maijā startēs PK posms. Duets šo turnīru, pateicoties veiksmīgajam startam pagājušajā sezonā, varēs sākt ar pamatturnīru.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins)