Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Birzulis: "Pamatturnīrs nāca ļoti smagi"

Jānis Celmiņš

Birzulis: "Pamatturnīrs nāca ļoti smagi"
Aigars Birzulis

Pēc otrā šīs sezonas "Grand Slam" turnīra sasniegšanas Gštādē viedoklis par kvalifikāciju ir Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa trenerim Aigaram Birzulim.

Jau ceļā līdz Šveicei vīrus sagaidījuši vairāki pārsteigumi, garlaicīgi nav bijis ne mirkli. "Vakar mums sanāca neliels piedzīvojums, kamēr nokļuvām līdz sacensību vietai. Plānotais lidojums caur Diseldorfu mums nesanāca, jo biļešu serviss pārpratuma pēc bija kaut ko sajaucis un labi, ka īsā laika sprīdī izdevās Šveici sasniegt caur Helsinkiem. Rezultātā šobrīd iztiekam bez lielajām somām un atsevišķām sadzīves lietām, turklāt Gštādi sasniedzām jau pēc tehniskās sanāksmes," stāsta Aigars Birzulis.

Loģiski, ka pēc visiem šiem notikumiem duets palicis bez iespējas patrenēties. "Šodien pamatturnīrs nāca daudz grūtāk nekā Stavangerā. Te ir visai karsts ap 30 grādiem, vēja praktiski nav, toties ainava kolosāla. Redzamas pat kalnu kores, kuras vēl klāj sniegs. Gštāde atrodas 1050 metru virs jūras līmeņa un noteikti ir viens no kalnu slēpošanas labākajiem kūrortiem Šveicē," atzīst Birzulis.

"Noteikti uzskatu, ka pretinieks kvalifikācijā bija vājāks, nekā Norvēģijā. Tā īsti spēle nevedās nevienā no mačiem, tomēr visu laiku bijām nedaudz, bet vadībā visos setos un nospēlējām kaut tik labi, lai uzvarētu un tas šajā gadījumā ir pats galvenais. Par mērķi pamatturnīrā esam izvirzījuši iekļūšanu nākamajā turnīra kārtā, bet jau tagad nojaušu, ka tik viegli kā Norvēģijā tas izdarāms nebūs," piebilst treneris.

Aigaram šodien jāizpilda arī viens Mārtiņam un Jānim dots solījums. "Šodien man jākāpj šejienes augstākajā kalnā, jo solīju večiem to izdarīt, ja iekļūsim pamatturnīrā (smejas)."

     [+] [-]

, 2010-07-08 10:30, pirms 14 gadiem
Aigar.... jāuzmanās ar solījumiem... labi ka nav plikam pa stadionu jāskraida ....

     [+] [-]

, 2010-07-08 11:52, pirms 14 gadiem
Ko Tu darīsi, kad būsi uzkāpis, nokāpis un čaļi būs vinnējuši arī pārējās spēles???
Kas attiecas uz puikām:
Būs labi!!! Lai veicas!!!

     [+] [-]

, 2010-07-08 17:02, pirms 14 gadiem
Gan jau aizies arī Šveicē!