Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Egleskalns aizvada treniņnometni Turcijā

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Egleskalns aizvada treniņnometni Turcijā
Mārtiņš Pļaviņš, Hermans Egleskalns un turku pludmales volejbolisti

Mārtiņš Pļaviņš un viņa jaunais pārinieks Hermans Egleskalns turpina gatavošanos jaunajai pludmales volejbola sezonai. Pēc pirmā treniņu posma Rīgā, komanda šobrīd devusies uz Turciju, kur trenējas kopā ar citu valstu duetiem, kā arī jau paguvuši aizvadīt nelielu turnīru.

Pirmo sagatavošanās etapu Pļaviņš un Egleskalns veica Rīgā, kur strādāja gan pie fiziskās sagatavotības, gan trenējās arī smiltīs – "O-Sands" pludmales volejbola laukumos. Marta pēdējās dienās duets devās uz Turciju, kur Mārtiņu joprojām uzņem kā savējo. 12 dienu laikā grafiks saplānot pietiekami saspringts, taču netiek strādāts treniņos, bet arī aizvadītas treniņspēles ar citu valstu pārstāvjiem, kuri arī šajā laikā izvēlējušies trenēties Turcijā. Mini turnīrā ar latviešu, Azerbaidžānas, Polijas, Austrijas un Turcijas duetu dalību vislabāk veicās tieši Mārtiņam ar Hermanu.

Piecu komandu grupu turnīrā latvieši piedzīvoja vienu zaudējumu, taču, neskatoties uz to, pirmo sacensību kārtu pabeidza pirmajā vietā. Pusfinālā mūsu pāris apspēlēja poļu jaunos censoņus Pavelu Pelku un Davidu Popeku (2:1), bet finālmačā divos setos tika galā ar turku spēcīgāka pāra Murats Giginoglu / Volkans Gogtepe pretestību – 2:0.

"Treniņnometne ir spraiga, jo īsā laika posmā vēlamies pieslīpēt dažādas nianses. Ar laika apstākļiem arī savā ziņā ir paveicies. Esam patrenējušies un uzspēlējuši visdažādākajos – lietu spēcīgā vējā, kā arī ļoti labos bezvēja apstākļos. Bija doma uzspēlēt arī ar Bogatovu un Hudjakovu (Krievija), taču viņi jau dodas prom," uz paveikto pēdējās nedēļas laikā atskatās Mārtiņš Pļaviņš.

Turcijā duets trenēsies līdz 10. aprīlim. Pēc tam uz pāris dienām būs mājās, bet jau 21. aprīlī uzsāks dalību Ķīnas pilsētā Fužo notiekošajās Pasaules kausa posmā. Šis turnīrs būs Pļaviņa un Egleskalna pirmās kopīgās oficiālās sacensības.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-04-07 11:18, pirms 9 gadiem
bahmatova rakstīja: Ko dara pārējie mūsu brīnumzēni kā Sorokins, Solovejs...?
Kā reiz trenējoties sezonai kopā. Es gan īsti nezinu, kas tur var sanākt, kad tādi divi raksturi satiksies

     [+] [-]

, 2015-04-07 12:29, pirms 9 gadiem
...tachu netiek straadaats treninjos...??!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja