Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš / Šmēdiņš pārliecinoši pārvar kvalifikācijas pirmo kārtu

Krišs Upenieks

Pļaviņš / Šmēdiņš pārliecinoši pārvar kvalifikācijas pirmo kārtu
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš izcīnījuši uzvaru Stare Jablonki (Polija) notiekošajā FIVB ''Grand Slam'' sērijas kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā, kurā latvieši ar 2:0 pārspēja Portugāles duetu Pedrosu / Gašparu.

Jau ziņojām, ka Stare Jablonki (Polija) notiekošajā FIVB ''Grand Slam'' sērijas kvalifikācijas turnīrā Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš ir izsēti ar septīto numuru, kas mūsējiem kvalifikācijas pirmajā kārtā pretiniekos deva ar 26. numuru izsēto Portugāles duetu Pedrosu / Gašparu.

Pirmais sets sākās ļoti līdzīgi. Arī spēles turpinājumā risinājās sīva spēkošanās, bet tehniskajā pārtraukumā Pļaviņš un Šmēdiņš devās pie minimāla deficīta - 10:11. Seta otrajā pusē Latvijas duets ieguva divu punktu pārsvaru (13:11), bet vēlāk latviešu pārsvars sasniedza jau četrus punktus - 17:13. Galotni Pļaviņš / Šmēdiņš aizvadīja ļoti pārliecinoši, uzvarot pirmo setu ar 21:16.

Otro setu Latvijas duets sāka ar fantastisku septiņu punktu izrāvienu - 7:0. Seta gaitā Pedrosa un Gašpars latviešu pārsvaru samazināja līdz trīs punktiem (9:6), tomēr spēles turpinājumā Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš savu pārsvaru tikai palielināja, uzvarot otro setu ar desmit punktu pārsvaru - 21:11, tādējādi nodrošinot vietu kvalifikācijas otrajā kārtā.

Par vietu pamatturnīrā Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš spēlēs pret Šveices duetu Šnideru / Gabatlēru, kuri kvalifikācijas turnīrā ir izsēti ar 10. numuru. Mačs norisināsies uz sestā korta, kas nozīmē, ka arī šo spēli videotiešraidē vērot nevarēs. Spēles sākums pulksten 18:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-08-04 14:59, pirms 14 gadiem
Sākums labs!