Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

J. Šmēdiņš: "Šveicieši nevēlējās zaudēt vēlreiz"

Jānis Celmiņš

J. Šmēdiņš: "Šveicieši nevēlējās zaudēt vēlreiz"
Jānis Šmēdiņš
Foto: www.fivb.com

"Trešajā setā uztaisījām šoviņu (smejas), labi. Pretinieki ar pauzi mūs izsita no līdzsvara, labi, ka viss beidzās tā," pēc iekļūšanas Stare Jablonki (Polija) notiekošā FIVB ''Grand Slam'' sērijas sacensību pamatturnīrā Jānis Šmēdiņš neslēpa gandarījumu par uzvaru.

Jau ziņojām, ka Stare Jablonki (Polija) notiekošā FIVB ''Grand Slam'' sērijas pamatturnīrā iekļuvuši Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš. Izšķirošajā spēlē par vietu pamatturnīrā latvieši ar 2:1 pārspēja Šveices duetu Šnideru / Gabatulēru. Pēc spēles iespaidos par maču dalījās viens no mūsējiem – Jānis Šmēdiņš.

"Normāli iesildījāmies, taču es nespēju noņemties (atspēlēt bumbu pie pretinieku serves). Viņi spēlēja labi, bija uzvilkušies un labi noskaņojušies. Austrijā viņus jau apspēlējām un viņi nevēlējās pieļaut vēl vienu zaudējumu," uz pirmo spēles setu atskatījās Šmēdiņš.

"Sākumā servēju lēcienā, bet serve nelidoja, pārgāju uz planieri un viss beidzās labi," teica Šmēdiņš, piebilstot, ka skatītāji ļoti palīdzējuši. "Trešajā setā uztaisījām šoviņu (smejas), labi. Pretinieki ar pauzi mūs izsita no līdzsvara, šādos brīžos vienmēr ir grūti savākties un tā bija arī šoreiz."

Vaicāts vai jau rīt duets tiks arī pie pirmās uzvaras pamatturnīrā, Jānis ieteica sagaidīt tehnisko sanāksmi un noskaidrot pretiniekus. "Paskatīsimies, kas būs mūsu grupā…"

Kvalifikācijas sacensību pirmajā spēlē Mārtiņš un Jānis divos setos pieveica Portugāles duetu Pedrosu / Gašparu.

  +1 [+] [-]

, 2010-08-04 20:03, pirms 14 gadiem
Labi ka taa